Search
Close this search box.

Luister nu: Lekker Duurzaam podcast over kringlopen en meer!

Speciaal voor de Week van de Duurzaamheid namen we een podcast op die helemaal in het teken staat van kringloopshoppen, duurzaamheid en bewustwording.

Janneke Witzier (projectleider Week van de Duurzaamheid) en Martine de Jong (vrijwilligerscoördinator Winkels bij Woord en Daad) gaan met elkaar in gesprek over kringloopgelukjes, duurzaam leven en meer.

Luister óf bekijk de aflevering hieronder. Je vindt de aflevering ook in je favoriete podcastapp wanneer je zoekt op Stichting Woord en Daad, klik vervolgens op Werelddelen – de podcast.

Wil je laten weten wat je ervan vindt? Dat vinden we leuk! Stuur dan een mailtje naar lekkerduurzaam@woordendaad.nl. Veel luisterplezier!

Binnenstebuiten!
Van 4 t/m 9 oktober organiseerde Woord en Daad de Week van de Duurzaamheid met als thema: Binnenstebuiten! – Een frisse kijk op spullen. We nemen dit jaar een duik in de wereld van spullen en keren die helemaal binnenstebuiten. Want weet jij wat er nodig is voor jouw nieuwe smartphone of schemerlamp? Samen kunnen we verschil maken! Doe je mee?