I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie.

W&D Winkel Waddinxveen

Mercuriusweg 15

2741TB 

Waddinxveen

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hier alvast een gedeelte van de POSTHUIJS fotokaarten die je kunt bestellen. Later volgen er nog meer, tot ze er allemaal op staan!

Zoals altijd 1 euro per stuk en 11 voor 10 euro.

Je kunt er ook gelijk postzegels bij bestellen!

Je kunt appen naar: 06-8399 6478 wat je wil hebben, daarna overleggen we wanneer en waar je het af kunt halen( Waddinxveen Zuidplas), je kunt het geld vooraf overmaken of met een tikkie ( contant kan NIET).

De bestelling hangt dan aan de voordeur, zodat er geen contact nodig is. Want dat willen we zoveel mogelijk vermijden natuurlijk!
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Zal blij zijn als jullie weer open zijn mis het wel even gezellig snuffelen

Ik mis het ook !!! Maar ook de lieve mensen die er werken 😊 Altijd vrolijk en vriendelijk 👍🏽 en altijd wel ff gezellig een praatje 👍🏽👍🏽

Nou ik mis het ook hoor....ff op woensdag snuffelen👍

Missen jullie de Kringloopwinkel ook zo?

We hebben iets leuks bedacht om de kinderen in de Filippijnen toch te kunnen steunen.

We willen de houten kaarten, postzegels en koffie op een andere manier gaan verkopen.

Je kunt appen naar: 06-8399 6478 wat je wil hebben, daarna overleggen we wanneer en waar je het af kunt halen( Waddinxveen Zuidplas), je kunt het geld vooraf overmaken of met een tikkie ( contant kan NIET).

De bestelling hangt dan aan de voordeur, zodat er geen contact nodig is. Want dat willen we zoveel mogelijk vermijden natuurlijk!

P.S. als je een houten kaart wil met eigen tekst, kan dat ook. Kost 1 euro extra voor het ontwerp.
Bijvoorbeeld: Hoera Janneke 2 jaar!
Of: Wim en Marieke 40 jaar getrouwd 2 april 1980 - 2020

Graag dit bericht delen!
... MeerMinder

Missen jullie de Kringloopwinkel ook zo?  We hebben iets leuks bedacht om de kinderen in de Filippijnen toch te kunnen steunen.  We willen de houten kaarten, postzegels en koffie op een andere manier gaan verkopen.  Je kunt appen naar: 06-8399 6478 wat je wil hebben, daarna overleggen we wanneer en waar je het af kunt halen( Waddinxveen Zuidplas), je kunt het geld vooraf overmaken of met een tikkie ( contant kan NIET).  De bestelling hangt dan aan de voordeur, zodat er geen contact nodig is. Want dat willen we zoveel mogelijk vermijden natuurlijk!  P.S. als je een houten kaart wil met eigen tekst, kan dat ook. Kost 1 euro extra voor het ontwerp.
Bijvoorbeeld: Hoera Janneke 2 jaar!
Of:  Wim en Marieke 40 jaar getrouwd 2 april 1980 - 2020  Graag dit bericht delen!Image attachment

Reageren op Facebook

Is het ook mogelijk om jullie gewone kaarten ook te bestellen? Juist in deze tijd wel fijn om voorraad kaarten in huis te hebben!

In verband met het Coronavirus is de Kringloop tot nader bericht gesloten! We zijn zuinig op onze vrijwilligers én op onze klanten en we vonden het niet verantwoord om langer open te blijven.
In de tussentijd hopen wij ook te verbouwen en de winkel een stukje groter te maken. We houden jullie op de hoogte!
Er kunnen helaas ook geen spullen gebracht worden als we gesloten zijn.

We hopen op jullie begrip en wensen iedereen van harte een goede gezondheid toe! <3

Graag zoveel mogelijk delen!
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Begrijpelijk en verstandig denk ik, heel veel succes met de verbouwing 🙏

Helaas maar begrijpelijk!!

Goed besluit

Een goed besluit . Misschien kunnen de vrijwilligers zich in de tijd dat jullie gesloten zijn zich dienstbaar maken in andere situaties. Bijvoorbeeld via Burgernetwerken Waddinxveen. Dat is een bestaande faceboekgroep waar mensen hulp kunnen vragen of hulp kunnen aanbieden.

Heel jammer maar begrijpelijk, ik zal in de tussentijd spullen gaan verzamelen 🤗

Vanuit Emmen wens ik jullie een goede gezondheid 🍀en een goede verbouwing toe. Zodra het kan kom ik weer bij jullie kijken. 😍

Een wijze en goede beslissing. Heel veel succes met de verbouwing en ik hou FB in de gaten.

Dat begrijpen wij. Jammer maar we hopen allemaal dat alles gauw weer goed komt.

Dank, Gods zegen in alles

succes en hopelijk tot snel❤

Helemaal gelijk!

Heel erg jammer maar we begrijpen het 😊💪🏻

Heel verstandig

Verstandig!

Heel verstandig gr wil

Succes, moeilijk allemaal.

Heel verstandig!!

GROOT geljk !

View more comments

Meer nieuws tonen

De winkel

Welkom in de kringloopwinkel van Woord en Daad !

Wie zijn wij ?

Wij zijn een gezellige winkel in Waddinxveen, ook wel “de Parel aan de Gouwe” genoemd. Onze winkel mag gezien worden als “de Parel van Waddinxveen” . Zij wordt namelijk gekenmerkt door een fijne sfeer en kwalitatief goede spullen. Onze kringloopwinkel wordt gerund door vele enthousiaste vrijwilligers. De opbrengst van de winkel gaat naar het JobBooster project in de Filipijnen.

Wat verkopen wij ? Ja….wat eigenlijk niet…In de winkel staat een zeer uitgebreide sortering van nieuwe en tweedehands spullen: meubels, kleding, speelgoed, boeken, kaarten, cadeauartikelen, decoratie, elektra, huisraad, curiosa, en ga zo maar door….teveel om op te noemen. Het aanbod van artikelen wisselt vaak. Dus kom zelf eens kijken !

Inname van de goederen kan tijdens de openingstijden, bij het magazijn, aan de zijkant van het pand.

In de winkel is ook een gezellige koffiehoek, waar u gratis kunt genieten van de lekkere fairtrade Kaarskoffie. Deze koffie is bij ons ook te koop.

Kom gezellig snuffelen in de meest verrassende winkel van Waddinxveen !

Toekomst voor Filipijnse kinderen

De Woord en Daad winkel in Waddinxveen werkt aan perspectief voor kinderen op de Filipijnen, door het steunen van twee projecten.

  • Bahay Silungan is een opvanghuis voor slachtoffers van seksueel misbruik en seksuele uitbuiting. Met de professionele zorg die de kinderen in het opvanghuis krijgen, bouwen ze aan hun toekomst.
  • Het dorp van kinderen in Dolores werd volledig weggevaagd door orkaan Haiyan. Woord en Daad startte een noodhulpcampagne en een project om het dorp weer op te bouwen en te ondersteunen, zodat de kinderen weer perspectief krijgen!

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie. Bijdragen aan de voortgang van het project kan via woordendaad.nl/acties. Bedankt voor uw betrokkenheid!

Locatie

W&D Winkel Waddinxveen
Mercuriusweg 15
2741TB Waddinxveen
Openingstijden

Inname goederen

Deze winkel heeft geen specifieke vereisten met betrekking tot de inname van goederen. Neem contact op met de winkel als u grote of speciale goederen wilt inleveren.