Woord en Daad Winkel Waddinxveen

Mercuriusweg 15

2741TB 

Waddinxveen

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 dagen geleden
Woord en Daad Waddinxveen

Helaas geen foto's vandaag, hoop het maandag weer goed te maken.. Maar ook morgen natuurlijk van harte welkom om alle leuke dingen live te bekijken......Fijn weekend allemaal! <3 <3 ... MeerMinder

Helaas geen fotos vandaag, hoop het maandag weer goed te maken.. Maar ook morgen natuurlijk van harte welkom om alle leuke dingen live te bekijken......Fijn weekend allemaal!

Reageren op Facebook

Voor jullie ook een fijn weekend 🙏🥰

5 dagen geleden
Woord en Daad Waddinxveen

Foto's uit het bericht van Woord en Daad Waddinxveen ... MeerMinder

7 dagen geleden
Woord en Daad Waddinxveen

Foto's uit het bericht van Woord en Daad Waddinxveen ... MeerMinder

Reageren op Facebook

Deze week 50% korting op alle glas en glazen ( niet op kerstspullen en bloembollenpotten) en 50 % korting op alle Sinterklaasspullen: zak van Sinterklaas, Sinterklaasspelletjes, sinterklaasboekjes en sinterklaas cd's enz. Ook weer leuke kerstspullen erbij en heel veel andere dingen..... Gewoon woensdag weer komen, gezellig! Welkom <3 <3

Het was vandaag helaas geen prachtig weer voor de Winterfair...... morgen in de winkel hebben jullie een herkansing om mooie kerststukken, kersttoeven, prachtige plantenbakken, plantjes en bloemen te kopen, van harte welkom zaterdag van 10 - 1 uur <3 <3 ... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

Welkom in de kringloopwinkel van Woord en Daad !

Wie zijn wij ?

Wij zijn een gezellige winkel in Waddinxveen, ook wel “de Parel aan de Gouwe” genoemd. Onze winkel mag gezien worden als “de Parel van Waddinxveen” . Zij wordt namelijk gekenmerkt door een fijne sfeer en kwalitatief goede spullen. Onze kringloopwinkel wordt gerund door vele enthousiaste vrijwilligers. De opbrengst van de winkel gaat naar (onderwijs)projecten voor kinderen in de Filipijnen.

Wat verkopen wij ? Ja….wat eigenlijk niet…In de winkel staat een zeer uitgebreide sortering van nieuwe en tweedehands spullen: meubels, kleding, speelgoed, boeken, kaarten, cadeauartikelen, decoratie, elektra, huisraad, curiosa, en ga zo maar door….teveel om op te noemen. Het aanbod van artikelen wisselt vaak. Dus kom zelf eens kijken !

Inname van de goederen kan tijdens de openingstijden, bij het magazijn, de meest linkse deur aan de voorzijde.

Kom gezellig snuffelen in de meest verrassende winkel van Waddinxveen!

Tip: bekijk ook onze video!

Toekomst voor Filipijnse kinderen

De Woord en Daad winkel in Waddinxveen werkt aan perspectief voor kinderen op de Filipijnen, door het steunen van twee projecten.

  • Bahay Silungan is een opvanghuis voor slachtoffers van seksueel misbruik en seksuele uitbuiting. Met de professionele zorg die de kinderen in het opvanghuis krijgen, bouwen ze aan hun toekomst.
  • Het dorp van kinderen in Dolores werd volledig weggevaagd door orkaan Haiyan. Woord en Daad startte een noodhulpcampagne en een project om het dorp weer op te bouwen en te ondersteunen, zodat de kinderen weer perspectief krijgen!

Bezoek deze winkel

Locatie

Woord en Daad Winkel Waddinxveen
Mercuriusweg 15
2741TB Waddinxveen
Contactgegevens
Openingstijden

Vacatures

Meubelverkopers gezocht voor woensdag en vrijdag

Woensdag of vrijdag
Waddinxveen

Inname goederen

Goederen kunnen altijd tijdens openingstijden gebracht worden bij het magazijn, de meest linkse deur aan de voorzijde !

Meubels eerst aanmelden op:  meubelswoordendaad@gmail.com ,

graag met telefoonnummer, dan nemen wij contact op.