W&D Winkel Krimpenerwaard

Tiendweg 45 b

2931 LC 

Krimpen aan de Lek

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

De nachten worden kouder en daar houden planten niet van.
Daarom gaat de stekjes en plantenbieb 'Het Hoekje' sluiten.🌻
De stekjes verhuizen naar de Woord en Daad kringloopwinkel Krimpenerwaard.
Dus als je leuke stekjes hebt, breng ze maar.
Wij verkopen ze voor het goeie doel.
Je mag ook kneusjes bij mij brengen, dan probeer ik ze op te lappen🍀
Ik laat nog regelmatig zien wat ik binnen aan stekjes heb.
Stuur een berichtje als je een leuke ziet.
En kom hem maar ophalen.
Volgend voor jaar hoop ik de bieb weer te openen.
Bedankt voor de leuke stekken die jullie hebben neergezet.
... MeerMinder

KOUD! Het wordt weer kouder hé?! Zeggen we ‘s ochtends tegen elkaar bij het schoolplein of bij het uitlaten van de hond. En inderdaad, je voelt het: het is geen augustus meer! De herfst begint bijna. Daarom hebben wij al geswitched naar de wintercollectie. En we hebben heel veel leuke items voor alle leeftijden! Ook hebben we de meubelhoek netjes gemaakt en een tafel met kaarsjes gevuld want de avonden worden weer langer! Komen jullie weer langs? Maandag is onze aanvuldag; waardoor de winkel weer mooi vol is! #tweedehandskleding #secondhand #kringloopwinkel #kringloopkrimpenerwaard #kringloopgeluk #kringloopvondst #kringloopliefde #tweedehandsmerkkleding ... MeerMinder

KRINGLOPEN
Wat is het meteen weer heerlijk druk op de dinsdagmiddag. Mensen willen toch kijken wat er weer is aangevuld maandag; en terecht! We hebben weer mooie spullen staan; de foto’s laten een impressie zien. #kringlopen #kringloopwinkel #kringloopkrimpen #kringloopkrimpenerwaard #kringloopliefde #kringloopgeluk #bijzettafel #steenrood #vazen #chinesevazen #houtenbeeldjes #wollendeken #wollendekens
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Hoe werkt het met spullen doneren?

VERZAMELMARKT
Aanstaande zaterdag is het zover. De markt voor verzamelaars. En voor mensen die van mooie spullen houden. En voor kledingspeurders. En voor kringloopschatliefhebbers. En voor plantenmoeders. En voor gezelligheidszoekers. Kortom; voor bijna iedereen! De markt is van 10-15 uur bij onze winkel. Er is een lekker bakkie koffie of limonade voor de kids. De winkel is gewoon geopend. Komt u ook gezellig langs? Tot zaterdag! #verzamelmarkt #verzamelaarsbeurs #verzameling #verzamelaar #postzegelverzameling #sigarenbandjes #beeldjes #tweedehandskleding #speelgoed #sieraden #vintage #stekjes #plantjes #markt #kringloopliefde #kringloopwinkel #kringloopkrimpenerwaard #kringloopkoopje
... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

Op 16 juli openden we een prachtige nieuwe Woord en Daad winkel in Krimpen aan de Lek.

Kom je ook speuren in onze winkel naar kringloopgeluk en kringloopschatten? Tip: houd onze social media in de gaten voor de laatste updates!

Een baan voor jongeren in Sri Lanka

Woord en Daad winkel Krimpenerwaard werkt voor jongeren in Sri Lanka. Werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst. Werkloosheid is in Sri Lanka echter een groot probleem. Via Job Booster werken onze partnerorganisaties in dit land aan het verbinden van werklozen met het aanbod van de arbeidsmarkt. Door het trainen van studenten in samenwerking met bedrijven verzekeren zij studenten van een baan. Zo kunnen zij voor zichzelf en hun familie zorgen.

Bezoek deze winkel

Van harte welkom! Uiteraard houden we ons aan de geldende maatregelen.

Locatie

W&D Winkel Krimpenerwaard
Tiendweg 45 b
2931 LC Krimpen aan de Lek
Contactgegevens
Openingstijden
Per auto is onze winkel uitsluitend te bereiken via de provinciale weg N 210. Tot en met eind 2022 kan er op deze weg ernstige verkeershinder zijn i.v.m. werkzaamheden aan de grote kruising bij de toegang tot Krimpen aan den IJssel.

Inname goederen

We nemen geen kapotte spullen in en geen hometrainers; zonnebanken; hele grote opbergmeubelen; hoekbanken; tv’s en computers; stalen bureau’s; orgels of piano’s; keukens en geen hele encyclopedieën series.

Helpen jullie mee om de winkel te vullen voor het goede doel en voor een goed gevulde winkel?! Bekijk onze social media voor de innamedagen.