W&D Winkel Krimpenerwaard

Tiendweg 45 b

2931 LC 

Krimpen aan de Lek

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

We kunnen wel weer wat spullen gebruiken! Ben je aan het opruimen? Of verhuizen? Breng je spullen bij ons. Neem bij grote spullen even contact op. Andere goede spullen mogen gebracht worden onder openingstijden!
Delen wordt gewaardeerd! #kringloopwinkel
... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

Op 16 juli openden we een prachtige nieuwe Woord en Daad winkel in Krimpen aan de Lek.

Kom je ook speuren in onze winkel naar kringloopgeluk en kringloopschatten? Tip: houd onze social media in de gaten voor de laatste updates!

Een baan voor jongeren in Sri Lanka

Woord en Daad winkel Krimpenerwaard werkt voor jongeren in Sri Lanka. Werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst. Werkloosheid is in Sri Lanka echter een groot probleem. Via Job Booster werken onze partnerorganisaties in dit land aan het verbinden van werklozen met het aanbod van de arbeidsmarkt. Door het trainen van studenten in samenwerking met bedrijven verzekeren zij studenten van een baan. Zo kunnen zij voor zichzelf en hun familie zorgen.

Bezoek deze winkel

Van harte welkom! Uiteraard houden we ons aan de geldende maatregelen.

Locatie

W&D Winkel Krimpenerwaard
Tiendweg 45 b
2931 LC Krimpen aan de Lek
Contactgegevens
Openingstijden
Per auto is onze winkel uitsluitend te bereiken via de provinciale weg N 210. Tot en met eind 2022 kan er op deze weg ernstige verkeershinder zijn i.v.m. werkzaamheden aan de grote kruising bij de toegang tot Krimpen aan den IJssel.

Inname goederen

We nemen geen kapotte spullen in en geen hometrainers; zonnebanken; hele grote opbergmeubelen; hoekbanken; tv’s en computers; stalen bureau’s; orgels of piano’s; keukens en geen hele encyclopedieën series.

Helpen jullie mee om de winkel te vullen voor het goede doel en voor een goed gevulde winkel?! Bekijk onze social media voor de innamedagen.