Search
Close this search box.

Woord en Daad Winkel Krimpenerwaard

Tiendweg 45 b

2931 LC 

Krimpen aan de Lek

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Yes!! HET IS WEER KLEDINGUITVERKOOP

Alle kleding, kinderkleding en dingen die erbij horen zoals sjaals, schoenen en tassen: 2 halen en maar 1 betalen! Wat fijn dit! Het is al zo goedkoop maar nu helemaal! Komen jullie lekker langs om te kijken, passen en het liefst ook wat leuks kopen?😉

En natuurlijk hebben we ook heel veel andere mooie en leuke spullen. Iets nieuws kopen is vaak echt niet nodig, bijna alles is bij de kringloop te vinden! 😁.

Weer van harte welkom!

Ps. In de zomervakantie, van 16 juli t/m 10 augustus zijn we alleen in de ochtend geopend☀️
Ps2. De sieraden doen niet mee met de actie
#vintagekleding #preloved #kringloopwinkel #kringloopkrimpenerwaard #kringloopliefde #kringloopgeluk #kledinguitverkoop #2halen1betalen
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Is het mogelijk om te pinnen?

Van hoe laat tot hoe laat in de ochtend zijn jullie geopend in de zomervakantie?

Tamara Holst deze anders misschien ook leuk, dan iets je hierheen fietsen

We hebben een winnaar!

Deze mevrouw is helemaal blij dat ze het poppenhuis uit de etalage heeft kunnen bemachtigen voor een mooi bedrag! Omdat het voor het goede doel was, vond ze het extra leuk!

Verder hebben we nog nieuws voor de verzamelaars, postzegels, sigarendoosjes of andere verzamelingen zijn bij ons te vinden op de tafel tegenover de koffietafel. Deze worden ook regelmatig aangevuld.

Nog een laatste tip: ook voor vaderdag hebben we leuke kadootjes liggen, of wat dacht je van een goed boek of een leuk kledingstuk voor je pa? Tweedehands geven: beter voor de aarde en soms nóg persoonlijker! Durf jij het aan?

#kringloop #kringloopdingen #kringloopkrimpenerwaard #kringloopliefde #tweedehandscadeau #postzegels #poppenhuis #verzameling
... MeerMinder

POPPENHUIS

Dit poppenhuis heeft een tijd lang in de etalage gestaan van de winkel. Veel mensen waren geïnteresseerd! Omdat het zo’n prachtig huis is, met veel mooie details en helemaal compleet, doen we er iets bijzonders mee, het wordt een veiling!

Zaterdag 8 juni om 11 uur, openen we de enveloppen met biedingen. We zijn heel benieuwd wie de hoogste bieder zal zijn. Zouden jullie meedoen? Welkom om een bod te doen in de winkel! En ook op zaterdag 8 juni om mee te luisteren en kijken wie de winnaar is geworden want dat belooft een gezellig happening te worden! #poppenhuis #woordendaadwinkels #kringloopgeluk #kringloopliefde #kringloopkrimpenerwaard
... MeerMinder

POPPENHUIS

Dit poppenhuis heeft een tijd lang in de etalage gestaan van de winkel. Veel mensen waren geïnteresseerd! Omdat het zo’n prachtig huis is, met veel mooie details en helemaal compleet, doen we er iets bijzonders mee, het wordt een veiling!

Zaterdag 8 juni om 11 uur, openen we de enveloppen met biedingen. We zijn heel benieuwd wie de hoogste bieder zal zijn. Zouden jullie meedoen? Welkom om een bod te doen in de winkel! En ook op zaterdag 8 juni om mee te luisteren en kijken wie de winnaar is geworden want dat belooft een gezellig happening te worden! #poppenhuis #woordendaadwinkels #kringloopgeluk #kringloopliefde #kringloopkrimpenerwaardImage attachmentImage attachment

ZOEK HET ORANJE STRIKJE

Op alle foto’s is een oranje strik te zien, ter ere van de koning, die aanstaande zaterdag zijn verjaardag weer viert! Kun jij hem vinden? 🇳🇱En wist je trouwens dat het bij ons elke dag Vrijmarkt is? Heerlijk struinen, droog, warm en elke dag nieuwe spullen! Op Koningsdag zelf zijn wij gesloten maar normaal gesproken geopend van dinsdag tot en met zaterdag! Een hele fijne Koningsdag gewenst! 🧡
#kringloop #kringloopgeluk #kringloopdingen #kringloopkrimpenerwaard #tweedehands #oranjestrik #oranje #koningsdag
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Op alle foto's te zien

Ja op alle foto’s gevonden ;-)

Op alle foto's gevonden

Op alle foto's gevonden!

Gevonden Op alle foto,s.

Op alle foto,s leuk

Kijk Tamara Holstdeze kringloop bedoelde ik

View more comments

Meer nieuws tonen »

De winkel

Kom je ook speuren in onze winkel naar kringloopgeluk en kringloopschatten? Tip: houd onze social media in de gaten voor de laatste updates.

Van harte welkom!

LET OP:

Van 16 juli tot en met 9 augustus zijn wij geopend van 10.00 – 13.00 uur!

Uitgelicht

Van harte welkom in onze kringloopwinkel!

Van harte welkom in onze kringloopwinkel!

Een eerlijke prijs voor eerlijke mais in Burkina Faso

Woord en Daad winkel Krimpenerwaard werkt voor boeren in Burkina Faso. Voedselzekerheid is hier een grote uitdaging, vanwege mislukte oogsten en een snelgroeiende bevolking. Samen zetten we ons in voor een duurzame verandering van de hele voedselketen. We trainen boeren, zetten in op samenwerking en versterken de positie van kwetsbare groepen zoals jongeren en vrouwen.

 

 

Bezoek deze winkel

Locatie

Woord en Daad Winkel Krimpenerwaard
Tiendweg 45 b
2931 LC Krimpen aan de Lek
Contactgegevens
Openingstijden
Van 16 juli tot en met 9 augustus zijn wij GEOPEND VAN 10.00 – 13.00 UUR

Volg ons online:

Vacatures

Vrijwilliger vervoer op donderdagmorgen

Donderdagmorgen vanaf 9.00 uur tot ongeveer 13.00 uur
Tiendweg 45b, Krimpen aan de Lek

Inname goederen

We nemen geen kapotte spullen in en geen hometrainers; zonnebanken; hele grote opbergmeubelen; hoekbanken; tv’s en computers; stalen bureau’s; orgels of piano’s; keukens en geen hele encyclopedieën series.

Helpen jullie mee om de winkel te vullen voor het goede doel en voor een goed gevulde winkel?! Bekijk onze social media voor de innamedagen.