W&D Winkel Krimpenerwaard

Tiendweg 45 b

2931 LC 

Krimpen aan de Lek

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

TUSSEN KITSCH EN KERST

De één houdt van rustig; landelijk, modern. Voor een ander kan het niet gek en kleurrijk genoeg: de kerstversiering. Tussen alle spulletjes die wij hebben liggen zit voor bijna iedereen wel wat moois. Wat voor de één troep kan lijken is voor de ander een verzamelobject. Een beeldje; een kerststalletje, een mooie hanger voor in de boom of die extra slinger kerstlampjes. Het is er allemaal; en meer. Wat dacht je van kleding voor kerstmis?Heerlijk om tijdens deze donkere dagen voor kerst even langs te wippen, te snuffelen, te kletsen, te dralen of te passen. Graag tot ziens! #kerst #kerstindekringloop #tweedehands #kringloopparels #winter #slee #kringloopgeluk #kringlopen #kringloopliefde #kringloopwinkel #kringloopwoordendaad #kringloopkrimpenerwaard
... MeerMinder

SIERADEN
We hebben zoveel mooie sieraden momenteel dat er besloten om ze gewoon in de aanbieding te doen. Alle sieraden zijn momenteel voor de helft van de prijs! Misschien kun je alvast een leuk kadootje uitzoeken voor iemand voor Sinterklaas of kerst? Of gewoon voor jezelf kijken of er een mooi item tussen ligt… in ieder geval rijzen bij ons de prijzen niet de pan uit; maar zijn we zoals altijd lekker goedkoop met mooie prijzen! #welkom #sieraden#aanbieding #sinterklaas #kerst #kringloopvondst #kringloopgeluk #kringloopliefde #kringloopwoordendaad #kringloopkrimpenerwaard
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Doenja Doenja Zullen we hier morgen even gaan gluren?

Openingstijden?

Helaas hebben we vandaag geen beschikking over de pin omdat we geen internet hebben! Hopelijk is het probleem snel opgelost maar voor nu: neem contant geld mee! Onze excuses voor het ongemak; zodra het is opgelost hoort u het! Ook betalen via QR code is mogelijk als u een betaal app op uw telefoon heeft. ... MeerMinder

Helaas hebben we vandaag geen beschikking over de pin omdat we geen internet hebben! Hopelijk is het probleem snel opgelost maar voor nu: neem contant geld mee! Onze excuses voor het ongemak; zodra het is opgelost hoort u het! Ook betalen via QR code is mogelijk als u een betaal app op uw telefoon heeft.

Morgen gaat de kinderboekenweekactie van start! ... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

Op 16 juli 202 openden we een prachtige nieuwe Woord en Daad winkel in Krimpen aan de Lek. Inmiddels is er in het voorjaar van 2022 al een flinke uitbreiding geweest en is de winkel nog groter.

Kom je ook speuren in onze winkel naar kringloopgeluk en kringloopschatten? Tip: houd onze social media in de gaten voor de laatste updates!

Uitgelicht

Van harte welkom in onze kringloopwinkel!

Van harte welkom in onze kringloopwinkel!

Een baan voor jongeren in Sri Lanka

Woord en Daad winkel Krimpenerwaard werkt voor jongeren in Sri Lanka. Werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst. Werkloosheid is in Sri Lanka echter een groot probleem. Via Job Booster werken onze partnerorganisaties in dit land aan het verbinden van werklozen met het aanbod van de arbeidsmarkt. Door het trainen van studenten in samenwerking met bedrijven verzekeren zij studenten van een baan. Zo kunnen zij voor zichzelf en hun familie zorgen.

Bezoek deze winkel

Locatie

W&D Winkel Krimpenerwaard
Tiendweg 45 b
2931 LC Krimpen aan de Lek
Contactgegevens
Openingstijden
Per auto is onze winkel uitsluitend te bereiken via de provinciale weg N210. Tot en met eind 2022 kan er op deze weg ernstige verkeershinder zijn i.v.m. werkzaamheden aan de grote kruising bij de toegang tot Krimpen aan den IJssel.

Vacatures

Vrijwilliger vervoer op donderdagmorgen

Donderdagmorgen vanaf 9.00 uur tot ongeveer 13.00 uur
Tiendweg 45b, Krimpen aan de Lek

Inname goederen

We nemen geen kapotte spullen in en geen hometrainers; zonnebanken; hele grote opbergmeubelen; hoekbanken; tv’s en computers; stalen bureau’s; orgels of piano’s; keukens en geen hele encyclopedieën series.

Helpen jullie mee om de winkel te vullen voor het goede doel en voor een goed gevulde winkel?! Bekijk onze social media voor de innamedagen.