W&D Winkel Krimpenerwaard

Tiendweg 45 b

2931 LC 

Krimpen aan de Lek

Aanbod op Marktplaats

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

NAZOMER

Wat heb jij nog nodig, zo net na de zomervakantie? Een extra bakje in de tas voor werk of school? Alvast wat winterkleding voor de kids, voor als het koud wordt? Of toch even voor jezelf snuffelen voor een leuke winterjas? Een heerlijk boek om nog éven van de zon te genieten? Of gewoon even heerlijk rustig zonder kinderen op je gemak naar schatten zoeken. In onze kringloop kan het allemaal! We zijn weer op de normale tijden geopend en we staan voor u klaar… Graag weer tot ziens in de Kringloop! #nazomer #kringlopen #kringloopliefde #kringloopgeluk #tweedehands #vintage #genieten
... MeerMinder

Geel, blauw, rood of groen? Welke look je ook wilt, het is komende weken in ieder geval fijn geprijsd. De kleding gaat nog verder in de uitverkoop met 3 halen 1 betalen! Dit geldt voor hoeden, schoenen, kleding en kinderkleding. Er hangt ook al wat wintercollectie in de winkel, met dit regenachtige weer ook leuk om alvast tussen te snuffelen… deze is niet afgeprijsd en daarom gemerkt met een rode stip. Wat is er heerlijker met deze regenachtige dagen dan even snuffelen in de kringloop? Van harte welkom in onze winkel! #vintagefashion #kleding #tweedehands #kringloopleven #kringloopparel #kringloopgeluk #kringloopkrimpen #kringloopkrimpenerwaard ... MeerMinder

Reageren op Facebook

Odeta Muis Oke hier moet dus ook geshopt worden 😂

Herinnering! ... MeerMinder

OPEN IN DE ZOMER

Deze zomervakantie zijn wij elke dag(behalve de zon en maandag) geopend; maar onze openingstijden zijn wel wat beperkter. Vanaf dinsdag 18 juli tot zaterdag 12 augustus zijn we alleen de ochtenden geopend, van 10-13 uur. Welkom dus, ook in de zomervakantie! #gewijzigde openingstijden #kringloopwinkel #kringloopgeluk #kringlopen #kringloopkrimpenerwaard
... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

Op 16 juli 202 openden we een prachtige nieuwe Woord en Daad winkel in Krimpen aan de Lek. Inmiddels is er in het voorjaar van 2022 al een flinke uitbreiding geweest en is de winkel nog groter.

Kom je ook speuren in onze winkel naar kringloopgeluk en kringloopschatten? Tip: houd onze social media in de gaten voor de laatste updates!

 

Van harte welkom!

Uitgelicht

Van harte welkom in onze kringloopwinkel!

Van harte welkom in onze kringloopwinkel!

Een eerlijke prijs voor eerlijke mais in Burkina Faso

Woord en Daad winkel Krimpenerwaard werkt voor boeren in Burkina Faso. Voedselzekerheid is hier een grote uitdaging, vanwege mislukte oogsten en een snelgroeiende bevolking. Samen zetten we ons in voor een duurzame verandering van de hele voedselketen. We trainen boeren, zetten in op samenwerking en versterken de positie van kwetsbare groepen zoals jongeren en vrouwen.

 

 

Bezoek deze winkel

Locatie

W&D Winkel Krimpenerwaard
Tiendweg 45 b
2931 LC Krimpen aan de Lek
Contactgegevens
Openingstijden

Vacatures

Vrijwilliger vervoer op donderdagmorgen

Donderdagmorgen vanaf 9.00 uur tot ongeveer 13.00 uur
Tiendweg 45b, Krimpen aan de Lek

Inname goederen

We nemen geen kapotte spullen in en geen hometrainers; zonnebanken; hele grote opbergmeubelen; hoekbanken; tv’s en computers; stalen bureau’s; orgels of piano’s; keukens en geen hele encyclopedieën series.

Helpen jullie mee om de winkel te vullen voor het goede doel en voor een goed gevulde winkel?! Bekijk onze social media voor de innamedagen.