I.v.m. het coronavirus hebben de Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden. Veel vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

W&D Winkel Hoeksche Waard

Rembrandtstraat 1b

3262HN 

Oud-Beijerland

De winkel

Kringloopwinkel Hoeksche Waard in Oud-Beijerland heet u en jou van harte welkomin onze prachtige grote winkel met fijn gestylde hoeken.

Kom langs voor de mooiste  items we hebben een groot assortiment (meubels / kantoorinrichting / fietsen / babyartikelen / heel veel boeken/ mooie kledinghoek met prachtige en mooie stukken/ stylingartikelen /speelgoed ) kortom te veel op om te noemen en een snel wisselend assortiment.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor antiek en unieke items, voor de handelaren onder ons.

Onze winkel is verbonden aan een indrukwekkend project van Woord en Daad. Wij steunen met de opbrengst uit deze winkel het onderwijs in Nepal.
De winkel wordt bestuurd door een interkerkelijk bestuur uit Oud-Beijerland.

De winkel draait volledig op vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten!

Zin om mee te draaien in dit enthousiaste team? Wij zijn altijd op zoek naar meer vrijwilligers! Kom gerust langs voor meer informatie!

De winkel kenmerkt een grote gezellige tafel waar iedereen welkom is voor een bakkie en een praatje!

TOT SNEL!

Onderwijs in Nepal

De Woord en Daad winkel in de Hoeksche Waard werkt voor onderwijs in Nepal. Onderwijs staat aan de basis van ieders ontwikkeling als mens en moet van goede kwaliteit zijn. Voor Woord en Daad staat het kind altijd centraal. Maar de school, gemeenschap én de samenleving zijn bepalend in wat het kind meekrijgt. Daarom werkt Woord en Daad op diverse terreinen en met diverse partners aan kwaliteit van christelijk onderwijs, zodat steeds meer kinderen uitgroeien tot zelfstandige volwassenen.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus hebben veel Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden en specifieke innametijden (zie ook onderaan deze pagina). Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel nog gesloten.

Diverse vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

Locatie

W&D Winkel Hoeksche Waard
Rembrandtstraat 1b
3262HN Oud-Beijerland
Contactgegevens
Openingstijden

Inleveren Goederen

Heel blij zijn wij met goederen die u ons wilt schenken!

U kunt van woensdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur uw goederen inleveren.

Voor grote meubelstukken of grote inname rijden wij ook graag bij u langs met onze vrachtwagen.

Natuurlijk hebben wij wel een innamebeleid, en bij grote stukken zullen wij eerst beoordelen of het aan deze eisen voldoet.

De goederen die wij innemen zijn schoon, heel (of het moet makkelijk te repareren zijn) en makkelijk verkoopbaar.