W&D Winkel Nieuwerkerk

Deltastraat 24

4306BK 

Nieuwerkerk

De winkel

Op zoek naar tweedehands kleding, huishoudelijke spullen, speelgoed of iets anders? Van harte welkom in onze kringloopwinkel!

Cashewboeren in West-Afrika

De Woord en Daad winkel in Nieuwerkerk werkt voor cashewboeren in West-Afrika. In Benin en Burkina Faso worden veel cashewnoten geteeld, maar zo’n 90% van de oogst wordt als ruwe noten geëxporteerd. Deze export remt de economische ontwikkeling in beide landen. Door de noten in Benin en Burkina Faso te verwerken voor consumptie ontstaan banen. Ook brengt de export van verwerkte cashews meer op dan die van ruwe noten.

Samen met een groot aantal lokale en internationale partners werken we aan een winstgevende en concurrerende cashewsector in Burkina Faso en Benin. Een sector waarin alle betrokken partijen – van boer tot aan handelaar – op duurzame wijze samenwerken. Met dit project worden minimaal 10.000 cashewboeren (en hun gezin!) ondersteund om hun inkomsten te verhogen.

Bezoek deze winkel

Van harte welkom! Uiteraard houden we ons aan de geldende maatregelen.

Locatie

W&D Winkel Nieuwerkerk
Deltastraat 24
4306BK Nieuwerkerk
Contactgegevens
Openingstijden

Vacatures

Spik en span! Daar houden wij van.

Woensdagochtend/Flexibel
Nieuwerkerk

Doorpakker gezocht!

felxibel
Nieuwerkerk

Rij jij binnenkort in onze nieuwe bus?

Flexibel
Nieuwerkerk

Inname goederen

Spullen inleveren kan elke zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur. Let op, grote meubels moeten eerst per mail aangemeld worden: kringloopwinkelnieuwerkerk@gmail.com