W&D Winkel Vaassen ‘Kringloop 2&D’

Deventerstraat 8-10

8171AE 

Vaassen

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction iconsMeer nieuws tonen

De winkel

Kringloopwinkel 2&D heeft zich al heel snel een vaste plaats verworven in Vaassen. Vanaf de dag van de opening – 18 maart 2017 – weten heel veel klanten de kringloop te vinden. De winkel draait geheel op vrijwilligers, dus de kosten zijn laag. Omdat alles gratis binnenkomt en er door de aantrekkelijke prijzen ook snel weer uitgaat, kon er  in 2018 74.000 euro naar de stichting Woord en Daad  worden overgemaakt. Een prachtig resultaat, dankzij de vele trouwe klanten!

De opbrengst is bestemd voor een project in Ethiopië. Jongeren krijgen daar een goede vakopleiding en begeleiding bij het vinden van werk. Hun toekomst ziet er daardoor veel beter uit dan wanneer ze naar Europa zouden gaan.

2&D heeft een breed aanbod aan goede spullen: meubels, kleding, brocante, decoratie, huishoudelijke artikelen, apparaten, boeken, cd’s, speelgoed en nog veel meer. Koffie en thee aan de gezellige tafel is gratis.

Vakonderwijs in Ethiopië

De Woord en Daad winkel in Vaassen steunt jongeren in Ethiopië. Slechts een klein deel van de 2 miljoen Ethiopische jongeren die jaarlijks hun opleiding afronden, vindt een baan. Daarom verlaten veel jongeren het land. Het project ‘Sterk voor werk’ biedt jongeren perspectief door het aanbieden van relevante trainingen, vakopleidingen, stageplaatsen en werkplekken. Zo vinden deze jongeren een nieuwe toekomst in eigen land.

– 27.000 jongeren vinden een baan of worden zelfstandig ondernemer;
– investeren in regionale vakscholen;
– minder migratie naar andere landen.

Bezoek de winkel!

Locatie

W&D Winkel Vaassen ‘Kringloop 2&D’
Deventerstraat 8-10
8171AE Vaassen
Contactgegevens
Openingstijden