I.v.m. het coronavirus hebben de Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden. Veel vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

W&D Winkel Vaassen ‘Kringloop 2&D’

Deventerstraat 8-10

8171AE 

Vaassen

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Reageren op Facebook

Wanneer volgt de update? Ik mis het zo haha

Het uithangbord bij de nieuwe winkel hangt. ... MeerMinder

Het uithangbord bij de nieuwe winkel hangt.

Reageren op Facebook

Ik denk dat het voor de omwonenden, en ons allemaal natuurlijk, heel mooi is na al die jaren tegen zo’n troosteloos pand aan te hebben moeten kijken! Lekker veel ruimte!

Nou dat is al een hele mooie start van jullie nieuwe pand

Als jullie hulp nodig hebben met verhuizen... hoor ik het graag!

Mooi bord en duidelijk

Wanneer hopen jullie daar te starten?

Nieuwe winkel???

View more comments

Vanaf 10 maart 20% kassakorting,uitgezonderd postzegels en kaarten. ... MeerMinder

Vanaf 10 maart 20% kassakorting,uitgezonderd postzegels en kaarten.Image attachment
Meer nieuws tonen »

De winkel

Kringloopwinkel 2&D heeft zich al heel snel een vaste plaats verworven in Vaassen. Vanaf de dag van de opening – 18 maart 2017 – weten heel veel klanten de kringloop te vinden. De winkel draait geheel op vrijwilligers, dus de kosten zijn laag. Omdat alles gratis binnenkomt en er door de aantrekkelijke prijzen ook snel weer uitgaat, kon er  in 2018 74.000 euro naar de stichting Woord en Daad  worden overgemaakt. Een prachtig resultaat, dankzij de vele trouwe klanten!

De opbrengst is bestemd voor een project in Ethiopië. Jongeren krijgen daar een goede vakopleiding en begeleiding bij het vinden van werk. Hun toekomst ziet er daardoor veel beter uit dan wanneer ze naar Europa zouden gaan.

2&D heeft een breed aanbod aan goede spullen: meubels, kleding, brocante, decoratie, huishoudelijke artikelen, apparaten, boeken, cd’s, speelgoed en nog veel meer. Koffie en thee aan de gezellige tafel is gratis.

Vakonderwijs in Ethiopië

De Woord en Daad winkel in Vaassen steunt jongeren in Ethiopië. Slechts een klein deel van de 2 miljoen Ethiopische jongeren die jaarlijks hun opleiding afronden, vindt een baan. Daarom verlaten veel jongeren het land. Het project ‘Sterk voor werk’ biedt jongeren perspectief door het aanbieden van relevante trainingen, vakopleidingen, stageplaatsen en werkplekken. Zo vinden deze jongeren een nieuwe toekomst in eigen land.

– 27.000 jongeren vinden een baan of worden zelfstandig ondernemer;
– investeren in regionale vakscholen;
– minder migratie naar andere landen.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus hebben veel Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden en specifieke innametijden (zie ook onderaan deze pagina). Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel nog gesloten.

Diverse vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

Locatie

W&D Winkel Vaassen ‘Kringloop 2&D’
Deventerstraat 8-10
8171AE Vaassen
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Deze winkel heeft geen specifieke vereisten met betrekking tot de inname van goederen. Neem contact op met de winkel als u grote of speciale goederen wilt inleveren.