Woord en Daad winkels in wording

Heeft u oog voor anderen, werkt u graag met mensen én bent u een dag(deel) beschikbaar? Of hebt u ideeën voor een mooi pand en wilt u graag (strategisch) meedenken? Dan zijn we op zoek naar u! Woord en Daad is van plan om diverse nieuwe kringloopwinkels te starten. Hiervoor zoeken we o.a. bestuursleden, verkopers, techneuten, social media experts, klussers en chauffeurs. Enthousiast? Bezoek één van de inspiratieavonden, meld u aan als vrijwilliger en draag bij aan de totstandkoming van een nieuwe kringloopwinkel! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Houten e.o.
WhatsApp Image 2022-04-01 at 11.18.59 AM
Reimerswaal

Vrijwilligers aan het woord

'Wat supermooi dat we als vrijwilligers met elkaar samenwerken om de wereld een stukje mooier te maken.'
Lisanne van Burg
Winkelvrijwilliger

Een Woord en Daad kringloopwinkel in Houten?

Woord en Daad is van plan om in Houten e.o. een winkel te starten. Waarom? Hergebruik van spullen, inzet voor projecten wereldwijd en een fantastische ontmoetingsplek. En daarvoor hebben we u en jou nodig! 

Meedoen

Iedereen kan op zijn of haar eigen manier een bijdrage leveren aan de kringloopwinkel. Samen zetten we ons in voor een mooi project van Woord en Daad, hergebruik van spullen en een ontmoetingsplek in de regio. Voor de nieuwe winkel in Houten e.o. zoeken we kassamedewerkers, stylisten, chauffeurs, magazijnmedewerkers enzovoort. Iets voor u?

Aanmelden

Meld u aan als vrijwilliger door uw gegevens achter te laten via het formulier onderaan deze pagina of bel Arco Sturm op 06 127 346 04. 

Tips en ideeën

Heeft u vragen, tips of ideeën? Neem dan even contact op met Arco Sturm, manager Woord en Daad winkels: a.sturm [@] woordendaad.nl of 06 127 346 04. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter.

Delen

Helpt u mee om dit nieuws te verspreiden? Deel dit bericht via onderstaande icoontjes!

Een Woord en Daad kringloopwinkel in Reimerswaal?

Woord en Daad is van plan om in Reimerswaal een winkel te starten. Waarom? Hergebruik van spullen, inzet voor projecten wereldwijd en een fantastische ontmoetingsplek. En daarvoor hebben we u en jou nodig! 

Iedereen kan op zijn of haar eigen manier een bijdrage leveren aan de kringloopwinkel. Samen zetten we ons in voor een mooi project van Woord en Daad, hergebruik van spullen en een ontmoetingsplek in de regio. Voor de nieuwe winkel in Reimerswaal zoeken we bestuursleden, kassamedewerkers, stylisten, chauffeurs, magazijnmedewerkers enzovoort. Iets voor u of jou?

Informatieavond

Enthousiast? Bezoek de informatieavond op D.V. woensdag 18 mei 2022. Locatie: Calvijn College, Kerkpolder 50 in Krabbendijke. Inloop 19.15 uur | start 19.30 uur | sluiting 21.00 uur.

Aanmelden

Meld u aan voor de informatieavond door uw gegevens achter te laten via het formulier onderaan deze pagina of bel Arco Sturm op 06 127 346 04. 

Tips en ideeën

Heeft u vragen, tips of ideeën? Neem dan even contact op met Arco Sturm, manager Woord en Daad winkels: a.sturm [@] woordendaad.nl of 06 127 346 04. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter.

Delen

Helpt u mee om dit nieuws te verspreiden? Deel dit bericht via onderstaande icoontjes!

Hergebruik van materialen

Door mooie spullen een tweede leven te geven kan veel worden hergebruikt. Hierbij denken wij aan het milieu en aan de naaste.

Sociaal in de buurt

In onze winkels willen we iedereen welkom heten voor koffie en een praatje. Zo kijken we om naar elkaar.

Non-profit

De opbrengst is bestemd voor Woord en Daad, een christelijke stichting die werkt aan duurzame verandering voor mensen in armoede.

Neem contact op!

Heeft u een idee voor een mooi pand? Wilt u graag (strategisch) meedenken of u op een andere manier inzetten voor onze winkels? Een informatieavond bezoeken of op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Wij horen het graag!

Laat uw gegevens achter en wij nemen (indien nodig) zo snel mogelijk contact met u op en houden u op de hoogte.