W&D Winkel Barneveld ‘Kringloods’

Edisonstraat 7a

3771AJ 

Barneveld

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 dagen geleden
Kringloods Woord en Daad

Foto's uit het bericht van Kringloods Woord en Daad ... MeerMinder

Reageren op Facebook

Zo jammer dat de boekenafdeling boven is . Ik ben gek op boeken .

3 dagen geleden
Kringloods Woord en Daad

Goedemorgen,

Hier even een snel berichtje op de woensdagmorgen. We hebben weer zoveel moois! Graag zetten we vandaag onze boekenafdeling in het zonnetje. 📕 📗 📖 📚📓📘📕📙We hebben op de bovenverdieping een goed gesorteerde boekenhoek, waar je altijd wel iets interessants kunt vinden. Sla deze afdeling dus bij je bezoekje aan de winkel niet over! Zien we je vandaag tussen 10 en 16 uur? Leuk!
.
.
.
#kringloop #kringloopwinkel #boeken #kringloodswoordendaad #woordendaad #goededoel #vintage #retro #kringloopvondst #kringloopgeluk #secondhand #vanvroeger #tweedehands #tweedehandsartikel #duurzaam
... MeerMinder

4 weken geleden
Kringloods Woord en Daad

Het was jullie als trouwe winkelbezoekers misschien wel opgevallen dat de winkel de laatste tijd wat minder gevuld was. We zijn blij om te melden dat de winkel nu weer helemaal gevuld is met mooie spullen. Dank aan alle mensen die deze artikelen hebben ingebracht en ons die hebben gegund. Als winkel voor het goede doel zijn we volledig afhankelijk van de inbreng van goederen. En natuurlijk van alle vrijwilligers die ervoor zorgen dat alle spullen schoon en geprijsd in de winkel terecht komen. Er is weer ontzettend hard en tot in de late avonden gewerkt om jullie van een mooi aanbod te voorzien. Kom morgen, donderdag of zaterdag gezellig even langs! En mocht je nu een echte kringloopfan zijn en je steentje willen bijdragen aan het goede doel: we zijn echt hard op zoek naar vrijwilligers. Meld je via een persoonlijk bericht via Facebook of Instagram of stuur een mailtje via onze website. We hopen je in ons team te mogen verwelkomen!
.
.
.
#kringloop #kringloopwinkel #kringloodswoordendaad #woordendaad #goededoel #vintage #retro #kringloopvondst #kringloopgeluk #secondhand #vanvroeger #tweedehands #tweedehandsartikel #duurzaam
... MeerMinder

Reageren op Facebook

wat is de maat en de prijs van het kastje linksboven?

Is het vensterbank bankje er nog? 😊 van foto 2

2 maanden geleden
Kringloods Woord en Daad

Foto's uit het bericht van Kringloods Woord en Daad ... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

Welkom in de Kringloods in Barneveld !

Wij zijn niet zomaar een kringloopwinkel. Daarom stellen wij hoge eisen aan de spullen die we innemen en te koop aanbieden. Ons aanbod is altijd goed, compleet, werkend en zo goed als onbeschadigd. Het aanbod wisselt snel, daarom is ieder bezoek weer leuk ! Steeds meer klanten weten ons te vinden voor dat nét even andere artikel wat bij de doorsnee kringloopwinkel te vinden is. Kom gezellig langs in de meest verrassende kringloopwinkel van de Veluwe!

Uitgelicht

Van harte welkom!

Van harte welkom!

Schoon drinkwater in Ethiopië

De Woord en Daad winkel in Barneveld werkt voor schoon drinkwater in Senbatu Shalla (Ethiopië). In Senbatu Shalla is het kurkdroog. Water is schaars, gezinnen moeten 6 tot 36 kilometer lopen om water te halen bij een waterpunt. Veel gezinnen drinken het regenwater wat ligt in de poelen langs de weg. Modderig, vies water waar de dieren doorheen lopen…

Samen met lokale partnerorganisaties wil Woord en Daad deze onzekerheid wegnemen en zorgen voor schoon drinkwater en een gezonde omgeving voor deze gezinnen. Dit doen we door:

  • Het boren van een diepe waterput en het aanleggen van kilometers waterleiding;
  • Het trainen van kleine ondernemers om de watersystemen te onderhouden;
  • Het bieden van hygiëne-trainingen en hygiëne–materiaal aan dorpelingen en begeleiding om latrines te bouwen.

Bezoek deze winkel

Locatie

W&D Winkel Barneveld ‘Kringloods’
Edisonstraat 7a
3771AJ Barneveld
Contactgegevens
Openingstijden

Vacatures

Bestuursleden gezocht!

1 avond per maand vergaderen
Barneveld

Kijk op kleding? Kom ons kledingteam versterken!

1 dagdeel per week, dag en tijd in overleg
Barneveld

Vrijwilliger voor de meubelafdeling

maandagmiddag
Barneveld

Enthousiaste afdelingscoördinator gezocht

één dagdeel per week, dag in overleg
Barneveld

Geïnteresseerd in elektra? Kom bij ons testen!

ongeveer 2 uur per week, dag en tijden in overleg
Barneveld

Wij zoeken chauffeurs

1 dagdeel per week, dag en tijd in overleg
Barneveld

Inname goederen

Inbreng van goederen is mogelijk tijdens openingstijden. Als het grote meubels betreft, dan vragen we u het vooraf even te melden. Goederen als bedden, matrassen, witgoed, computers, zonnebanken en bouwmaterialen nemen wij niet in. Goede en mooie kleding kunt u ook inbrengen. Kapotte, verschoten of verouderde kleding kunt u deponeren in de kledingcontainer bij de Jumbo Groenendijk (vestiging Buru). Hebt u (grote) spullen of meubels die u zelf niet kunt brengen? Of wilt u op een ander moment uw spullen brengen? Bel dan even met 0342-701286 of stuur een mail naar info@kringloodswoordendaad.nl, zodat we even kunnen overleggen.