I.v.m. het coronavirus hebben de Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden. Veel vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

W&D Winkel Barneveld ‘Kringloods’

Edisonstraat 7a

3771AJ 

Barneveld

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 week geleden

Kringloods Woord en Daad

Goedenavond beste vrienden! Hebben jullie het ook net zo warm als wij? Hoewel het morgen weer wat warm wordt, hebben we er met elkaar voor gezorgd dat er weer een tip-top presentatie staat! Kom morgen even lekker langs; als je niks doet, heb je het echt niet koeler hoor😉. Hartelijk welkom tussen 10 en 16 uur! ... MeerMinder

Reageren op Facebook

Ik dacht dat de mokken €1,50 p/s zijn en het mandje €2,-

Wat is de prijs van dit setje?

3 weken geleden

Kringloods Woord en Daad

A.s. Zaterdag gaan wij speciaal voor de kids onze marktkraam opzetten met veel speelgoed! Van alles wat én voor leuke prijzen. Hartelijk welkom tussen 10 en 16 uur! ... MeerMinder

Reageren op Facebook

Sjanelle Baan een vriendje voor jouw knuffel

4 weken geleden

Kringloods Woord en Daad

Morgen: écht Kringloodsweer! Er staat weer genoeg; hartelijk welkom van 10 tot 16 uur. We zetten in onze permanente marktkraam onze boeken-opruimingsactie nog even door: alles 50 cent/stuk- 5 voor 2 euro- 10 voor €3,50- 20 voor ? ... MeerMinder

1 maand geleden

Kringloods Woord en Daad

Goedemorgen beste vrienden, hartelijk welkom weer vandaag; er staat weer zat!
We hebben zelfs een heuse marktkraam neergezet met actieboeken: 5 voor 2 euro👈🏻
Openingstijd vandaag 10 tot 16 uur!
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Wij zouden wel weer willenlangs komen, maar ik heb een vraagje over het verplicht 'ontsmetten' vd handen. Wat voor spul is dat, is het een gel ?

Netty van Nieuwenhuizen

Meer nieuws tonen »

De winkel

Welkom in de Kringloods in Barneveld !

Wij zijn niet zomaar een kringloopwinkel. Daarom stellen wij hoge eisen aan de spullen die we innemen en te koop aanbieden. Ons aanbod is altijd goed, compleet, werkend en zo goed als onbeschadigd. Het aanbod wisselt snel, daarom is ieder bezoek weer leuk ! Steeds meer klanten weten ons te vinden voor dat nét even andere artikel wat bij de doorsnee kringloopwinkel te vinden is. Kom gezellig langs in de meest verrassende kringloopwinkel van de Veluwe !

 

Schoon drinkwater in Ethiopië

De Woord en Daad winkel in Barneveld werkt voor schoon drinkwater in Senbatu Shalla (Ethiopië). In Senbatu Shalla is het kurkdroog. Water is schaars, gezinnen moeten 6 tot 36 kilometer lopen om water te halen bij een waterpunt. Veel gezinnen drinken het regenwater wat ligt in de poelen langs de weg. Modderig, vies water waar de dieren doorheen lopen…

Samen met lokale partnerorganisaties wil Woord en Daad deze onzekerheid wegnemen en zorgen voor schoon drinkwater en een gezonde omgeving voor deze gezinnen. Dit doen we door:

  • Het boren van een diepe waterput en het aanleggen van kilometers waterleiding;
  • Het trainen van kleine ondernemers om de watersystemen te onderhouden;
  • Het bieden van hygiëne-trainingen en hygiëne–materiaal aan dorpelingen en begeleiding om latrines te bouwen.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus hebben veel Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden en specifieke innametijden (zie ook onderaan deze pagina). Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel nog gesloten.

Diverse vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

Locatie

W&D Winkel Barneveld ‘Kringloods’
Edisonstraat 7a
3771AJ Barneveld
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Voorlopig kunt u alleen op zaterdag goederen inleveren, via het terrein van buurman Bouwbedrijf Snitselaar en van 10.00 – 13.00 uur. Let op: voorlopig geen kleding-inname!