W&D Winkel Barneveld ‘Kringloods’

Edisonstraat 7a

3771AJ 

Barneveld

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 dagen geleden
Kringloods Woord en Daad

Na de drukte van vorige week hebben we weer nieuwe items kunnen toevoegen! Naast iets kopen, kan je bij ons dus ook spullen inleveren ♻️De herfsttafel is overigens weer prachtig opgepimpt, dus alleen dat al is een bezoekje waard 😉 Ook hebben we de hoekjes weer even op de foto gezet en zo zie je een aantal prachtige banken 🤩 In de winkel staan daarnaast een aantal heerlijke relaxfauteuils en goed nieuws: ze zijn allemaal sterk afgeprijsd! 🤑 Komen jullie weer gezellig langs?

#kringloop #kringloods #woordendaad #kringloodswoordendaad #kringloopbarneveld #barneveld #kringloodsbarneveld #kringloopgeluk
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Kunnen we elke dag inleveren

1 week geleden
Kringloods Woord en Daad

De Kringloods verkeert in heerlijke herfstsferen! Kom je deze week langs om de leukste dingen te scoren? Bekijk de foto's voor wat leuke details, maar in de winkel hebben we natuurlijk véél meer! 🍂 En over de herfst gesproken: we hebben echte Dr. Martens in een klein kindermaatje. Ideaal voor deze periode! ☔ Ongetwijfeld worden de heerlijk warme kleedjes straks ook weer tevoorschijn gehaald en hoe leuk is het om die op te bergen in zo'n prachtige dekenkist? Oh, en voor de echte vintage liefhebbers: we hebben retro luidsprekers van de PTT uit de jaren 50 🥰 Tot snel!

#kringloods #kringloop #kringloopgeluk #vintage #woordendaad #herfst
... MeerMinder

2 weken geleden
Kringloods Woord en Daad

Het is zover: de nieuwe collectie hangt in de winkel! Het hangt weer helemaal vol met prachtige tweedehands kleding 🧥 We selecteren de kleding zorgvuldig, dus er hangen altijd nette dingen in onze gezellige kledinghoek. Ben jij er morgen als eerste bij? Van harte welkom! 🙋‍♀️

#kringloods #woordendaad #tweedehands #kringloopgeluk #nieuwecollectie #kringloop #kringloopwinkel #duurzaam
... MeerMinder

2 weken geleden
Kringloods Woord en Daad

Kijk nou wat voor geweldige spullen we weer hebben staan! 🥰 En dan te bedenken dat dit nog maar een voorproefje is. Soms lijkt het wel alsof we een warenhuis zijn 😮 In ieder geval een goede reden om vanaf morgen weer langs te komen! En loop dan zeker even langs onze spelletjesstelling. We hebben zóveel dat je een heuse spelletjesavond kan organiseren 🤩 Of zoek je een nieuwe hobby voor als het straks weer kouder wordt? We hebben een hele mand vol met een prachtige set waarmee je sieraden kunt maken. Of lijkt het je leuker om nieuwe recepten te proberen? Genoeg kookboeken om een keuze uit te maken! Kortom: we zien je snel weer in de Kringloods! 🙋‍♀️

#kringloodswoordendaad #kringloods #kringloop #kringloopgeluk #barneveld #woordendaad
... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

Welkom in de Kringloods in Barneveld !

Wij zijn niet zomaar een kringloopwinkel, maar een hele gezellige winkel in Barneveld. Onze winkel wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers, die zich enorm inzetten voor een mooie, sfeervolle winkel. De opbrengst van de winkel gaat naar een waterproject in Ethiopië.

De winkel, een plek waar bruikbare spullen een tweede kans krijgen, waar naar hartenlust gesnuffeld kan worden, waar kringloopgeluk ervaren kan worden!

Kom gezellig langs in de meest verrassende kringloopwinkel van de Veluwe!

Zou je ook wel vrijwilliger willen worden in onze winkel? Kijk eens bij de vacatures, of bezoek de winkel en laat je gegevens vrijblijvend achter. Welkom!

Begin D.V. 2024 hopen wij te verhuizen naar een andere locatie. Houd onze website en facebookpagina in de gaten! 

 

Schoon drinkwater in Ethiopië

De Woord en Daad winkel in Barneveld werkt voor schoon drinkwater in Senbatu Shalla (Ethiopië). In Senbatu Shalla is het kurkdroog. Water is schaars, gezinnen moeten 6 tot 36 kilometer lopen om water te halen bij een waterpunt. Veel gezinnen drinken het regenwater wat ligt in de poelen langs de weg. Modderig, vies water waar de dieren doorheen lopen…

Samen met lokale partnerorganisaties wil Woord en Daad deze onzekerheid wegnemen en zorgen voor schoon drinkwater en een gezonde omgeving voor deze gezinnen. Dit doen we door:

  • Het boren van een diepe waterput en het aanleggen van kilometers waterleiding;
  • Het trainen van kleine ondernemers om de watersystemen te onderhouden;
  • Het bieden van hygiëne-trainingen en hygiëne–materiaal aan dorpelingen en begeleiding om latrines te bouwen.

Bezoek deze winkel

Locatie

W&D Winkel Barneveld ‘Kringloods’
Edisonstraat 7a
3771AJ Barneveld
Contactgegevens
Openingstijden

Vacatures

Bestuursleden gezocht!

1 avond per maand vergaderen
Barneveld

Vrijwilliger voor de meubelafdeling

Dagen en tijden in overleg
Barneveld

Enthousiaste afdelingscoördinator gezocht

één dagdeel per week, dag in overleg
Barneveld

Geïnteresseerd in elektra? Kom bij ons testen!

ongeveer 2 uur per week, dag en tijden in overleg
Barneveld

Wij zoeken chauffeurs

1 dagdeel per week, dag en tijd in overleg
Barneveld

Inname goederen

Inbreng van goederen is mogelijk tijdens openingstijden. Als het grote meubels betreft, dan vragen we u het vooraf even te melden. Goederen als bedden, matrassen, witgoed, computers, zonnebanken en bouwmaterialen nemen wij niet in. Goede en mooie kleding kunt u ook inbrengen. Kapotte, verschoten of verouderde kleding kunt u deponeren in de kledingcontainer bij de Jumbo Groenendijk (vestiging Buru). Hebt u (grote) spullen of meubels die u zelf niet kunt brengen? Of wilt u op een ander moment uw spullen brengen? Bel of app naar 0342-701286 of stuur een mail naar info@kringloodswoordendaad.nl, zodat we  kunnen overleggen.