I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie.

W&D Winkel Lisse

Koninginneweg 101

2161ZB 

Lisse

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

In verband met het Coronavirus is de Kringloop Woord en Daad tot nader bericht gesloten! Vanuit ons hoofdkantoor is dit landelijk besloten. We zijn zuinig op onze vrijwilligers én op onze klanten en we vonden het niet verantwoord om langer open te blijven.

Er kunnen helaas ook geen spullen gebracht worden als we gesloten zijn.

We hopen op jullie begrip en wensen iedereen van harte een goede gezondheid toe!

Graag zoveel mogelijk delen!
... MeerMinder

In verband met het Coronavirus is de Kringloop Woord en Daad tot nader bericht gesloten! Vanuit ons hoofdkantoor is dit landelijk besloten. We zijn zuinig op onze vrijwilligers én op onze klanten en we vonden het niet verantwoord om langer open te blijven.  Er kunnen helaas ook geen spullen gebracht worden als we gesloten zijn.  We hopen op jullie begrip en wensen iedereen van harte een goede gezondheid toe!  Graag zoveel mogelijk delen!

Reageren op Facebook

Kunnen er wel spullen opgehaald worden vanavond? Wij hebben om 19 uur een afspraak met de winkel in Lisse.

Zeer begrijpelijk en een goede maatregel. Laten we zeker zuinig zijn op elkaar 💞

Wat een blikvanger !!!!! Deze 🍏 appeltjes groene stoelen. We hebben 9 van deze unieke exemplaren gekregen , zeker geschikt voor een wachtruimte, zakelijke locatie , maar natuurlijk ook in uw interieur.... wees er snel bij. Ook veel mooie aanvullingen in de winkel, banken, industriële hanglamp, stoelen, weet u ook vandaag weer welkom bij ons in de woord en daad winkel in lisse ! Geopend tot 16.00 uur. ... MeerMinder

Wij zijn heel dankbaar dat we gebruik kunnen maken van een extra opslag ruimte in het oude van Haren ( schoenenwinkel) pand. In de etalage hebben we vanmiddag de meubels geplaatst van de bijgevoegde foto’s . Heeft u interesse , dan kunt u dit even navragen in de woord en daad winkel.

Wilt u spullen kwijt , meubels of accessoires wij zijn er heel blij mee, en zo kunnen we de kinderen in Cartagena verder helpen aan onderwijs , voeding en een beter leven!
... MeerMinder

Wij zijn heel dankbaar dat we gebruik kunnen maken van een extra opslag ruimte in het oude van Haren ( schoenenwinkel) pand. In de etalage hebben we vanmiddag de meubels geplaatst van de bijgevoegde foto’s . Heeft u interesse , dan kunt u dit even navragen in de woord en daad winkel.  Wilt u spullen kwijt , meubels of accessoires wij zijn er heel blij mee, en zo kunnen we de kinderen in Cartagena verder helpen aan onderwijs , voeding en een beter leven!Image attachment

Wij hebben de winkel al in voorjaarssfeer, een super gevulde paas en voorjaarstafel met gezellige dingen voor deze periode van het jaar!

Maar ook de winkel is weer helemaal gevuld. Ontzettend veel prachtige accessoires, veel nieuwe eethoeken.

Heeft u de prachtige witte brocante eettafel gezien met de 6 stoelen? Echt een blikvanger voor in uw woonkamer of keuken.

Boven bij het speelgoed hebben een een compleet gevulde tafel met playmobil, misschien leuk om als cadeau achter te zetten voor een verjaardag in de komende tijd!

Morgen vanaf 13.00 uur zijn de deuren van onze winkel weer geopend! Graag tot ziens 👋🏻
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Trees Van Klink

Meer nieuws tonen

De winkel

Winkel Lisse

Met de opbrengst van deze kringloopwinkel kunnen er circa 40 kinderen uit arme wijken van Cartagena (Colombia) naar school gaan

> Bekijk ook onze video!

Sponsorkinderen in Colombia

De Woord en Daad winkel in Lisse werkt voor sponsorkinderen in Colombia, een erg onveilig land. De kinderen krijgen naschoolse opvang en een veilige omgeving.

– Naschoolse opvang;
– Eten en drinken;
– Een veilige plek in een onveilig land.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie. Bijdragen aan de voortgang van het project kan via woordendaad.nl/acties. Bedankt voor uw betrokkenheid!

Locatie

W&D Winkel Lisse
Koninginneweg 101
2161ZB Lisse
Contactgegevens
Openingstijden

wat nemen wij niet aan?

 

Salontafels met plavuizen
Kinder- en Wandelwagens (na overleg)
Matrassen
Keukens en bouwafval
Grote Wandmeubels
Zonnebanken
Stalen Bureaus
Orgel en Piano’s (na overleg)
Encyclopedie
Donker eiken opbergmeubels (kleinere kastjes en tafeltjes wel)
Diaprojectors en diaschermen
Videobanden / cassettebandjes
Rolgordijnen en luxaflex
Tv’s oude modellen (dikke achterkant)
Bungalowtenten

Alles wat kapot is of incompleet, met vlekken of stukjes eraf.
We moeten veel geld betalen om onverkoopbare spullen af te voeren, we hopen dat iedereen er begrip voor kan opbrengen dat we de spullen die hierboven staan niet in kunnen nemen.

Kringloopwinkel Woord en Daad Lisse