Van harte welkom in onze Woord en Daad winkels! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-maatregelen.
Let op: sommige winkels hebben aangepaste openingstijden.

W&D Winkel Haarlem

Rivieraplein 3

2037AS 

Haarlem

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vrijdag 25 en zaterdag 26 september | Kom gezellig langs op het Hema plein! Naast koffie, thee en appeltaart ook leuke spullen uit de winkel te koop.SURPRISE DAGEN | Tijdens de surprise dagen in het WinkelCentrum Schalkwijk zijn er allerlei leuke acties en activiteiten.

Kom gezellig bij ons een bakkie doen op het speciaal ingerichte huiskamerterras op het Hema plein. #vrijdag25september #zaterdag26september
... MeerMinder

Vrijdag 25 en zaterdag 26 september  |  Kom gezellig langs op het Hema plein! Naast koffie, thee en appeltaart ook leuke spullen uit de winkel te koop.

Reageren op Facebook

Wat ziet die appeltaart er lekker uit.

HUISKAMERTERRAS OP HEMAPLEIN | Kom gezellig een bakkie bij ons doen terwijl je geniet van het optreden van Paul en Karin.Paul en Karin zingen op zaterdag 26 september vanaf 13.00 uur op het Hemaplein. Neem gezellig plaats op het speciale terras van Woord en Daad Kringloopwinkel Schalkwijk die ter ere van de Surprise 3-daagse ook daar te vinden is en geniet! ... MeerMinder

HUISKAMERTERRAS OP HEMAPLEIN |  Kom gezellig een bakkie bij ons doen terwijl je geniet van het optreden van Paul en Karin.

SURPRISE 3-DAAGSE | Ook wij zijn van de partij! Kom naar ons gezellige (huiskamer)terras op het Hema plein. Koffie, appeltaart met (gratis) slagroom, broodjes van Danuta Pique en leuke acties...!

Houd onze Facebookpagina in de gaten.Op 25, 26 en 27 september staat Centrum Schalkwijk in het teken van de Surprise 3-daagse; drie dagen waarin van alles te zien, doen, horen, proeven en beleven is. De komende tijd zullen we alle onderdelen die samen deze gezellige dagen vormen onder de aandacht brengen. Houd daarom deze pagina in de gaten of ... kijk vast op www.centrumschalkwijk.nl

Hoezo, herfstdipje?
... MeerMinder

SURPRISE 3-DAAGSE |  Ook wij zijn van de partij! Kom naar ons gezellige (huiskamer)terras op het Hema plein. Koffie, appeltaart met (gratis) slagroom, broodjes van Danuta Pique en leuke acties...!

Houd onze Facebookpagina in de gaten.

Vandaag zijn we gesloten, maar morgen zijn we van 10.00 tot 17.00 uur open. Kom gezellig langs!

Truitjes en blouses vanaf € 3,00
Broek vanaf € 4,00
.
.
#kleding #tweedehandskleding #tweedehands #duurzaam #goedkoop #milieuvriendelijk #milieubewust #goededoelen
... MeerMinder

Vandaag zijn we gesloten, maar morgen zijn we van 10.00 tot 17.00 uur open. Kom gezellig langs!

Truitjes en blouses vanaf € 3,00
Broek vanaf € 4,00
.
.
#kleding #tweedehandskleding #tweedehands #duurzaam #goedkoop #milieuvriendelijk #milieubewust #goededoelen

Reageren op Facebook

Wat hebben jullie toch een leuke dochters! Mooie modellen zo😍👌

Mooie modellen Anja Rijkers👌

Wat een knappe koppies 👏

Idd beauty's!!

Meer nieuws tonen »

De winkel

Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem | Schalkwijk

De winkel, gevestigd in het oude V&D pand, is een samenwerking tussen Woord en Daad en maatschappelijk centrum het Open Huis in Haarlem Schalkwijk en wordt gerund door vrijwilligers.

Tevens biedt de winkel werkervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast het aanbod van allerhande 2e producten is er ook een gezellige koffiehoek.

De Kringloopwinkel is een plek waar bezoekers elkaar ontmoeten, Het verbind doelgroepen in de wijk, mensen die op zoek zijn naar een laagdrempelige ontmoetingsplek en vrijwilligers die zich inzetten.

De opbrengst van de winkel gaat naar goede doelen, een deel gaat naar een scholingsproject van Woord en Daad in Burkina Faso en een deel gaat naar projecten van Het Open Huis.

 

 

Vakonderwijs in Burkina Faso

De Woord en Daad winkel in Haarlem werkt voor jongeren in Burkina Faso. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

– Vakscholen en bedrijven werken samen;
– Jongeren krijgen een bijpassende baan;
– Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Bezoek de winkel!

Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel gesloten.

Locatie

W&D Winkel Haarlem
Rivieraplein 3
2037AS Haarlem
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Geef spullen een tweede leven en breng spullen in of maak een afspraak om het op te laten halen.

Bel of mail naar:

T: 06 – 24 74 36 44

E: info@wendschalkwijk.nl

U wordt binnen enkele dagen gebeld om een afspraak te maken voor bezorging en-of ophaal. Wij streven ernaar om binnen 2 weken de goederen te leveren/op te halen. Dit blijft echter onder voorbehoud omdat wij afhankelijk zijn van vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze Woord en Daad Kringloopwinkel.

BEZORGOPDRACHT

· Wij brengen zware goederen niet naar boven, tenzij er een lift aanwezig is.

· Onze chauffeurs zijn voorzichtig met alle aankopen, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens het vervoer.

OPHAALOPDRACHT

Bij een ophaalopdracht is het aan de chauffeur om te bepalen of goederen worden meegenomen. Hij beoordeelt de staat van de goederen, of het verkoopbaar is (schoon, geen grote beschadigingen, werkend, compleet) en of het vervoerbaar is.

Wijze van aanleveren

Als wij de spullen komen halen, stellen we het op prijs als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

· Goederen moeten op de begane grond klaar staan. Als goederen buiten klaar staan, dan moeten ze afgedekt te zijn tegen weersinvloeden. Graag alles op eigen terrein, op één centrale plek verzamelen. De plek moet goed bereikbaar zijn voor vrachtwagen en medewerker.

· Flat/ appartementengebouw: Als er een lift aanwezig is, de goederen graag zo dicht mogelijk bij de lift aanbieden. De goederen dienen met de lift vervoerd te kunnen worden. Als er geen lift is, moeten de goederen klaar staan op de begane grond.

Wij danken u voor uw begrip.

Nogmaals dank en graag tot ziens bij kringloopwinkel Woord en Daad!

 

WAT NEMEN WIJ NIET MEE!

 

Printers

Inkt cartridges

Diaprojectors

Videobanden

Tv met grote toeter

Donker eiken meubelen, m.u.v. kleine kastjes

Rolgordijnen en luxaflex

Vervuilde matrassen

Waterbedden

Autobanden

Vloerbedekking, zeil

Tegels, sierbestrating

Klein chemisch afval (schoonmaakmiddelen, verf, baterijen ect.)

Beschadigd servies en glaswerk

Vuile plastic doosjes, flesjes, bekers ect.

Maxi Cosi’s

CD’s en DVD’s