I.v.m. het coronavirus hebben de Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden. Veel vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

W&D Winkel Gorinchem

Melkpad 7-9

4201 HN 

Gorinchem

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Morgen zijn we weer open van 11-14 uur. En we hebben ook al wat leuke spullen voor Vaderdag! Zien we u morgen? ... MeerMinder

❗ACTIE❗Vanaf morgen te koop in onze winkel. Duurzame mondkapjes! Wasbaar op 60 graden en gemaakt van materialen uit onze winkel. Er is ruimte om een filter erin te steken. In 2 varianten, met elastieken en striklinten. Prijs €2 per stuk en 3 voor €5. ... MeerMinder

Reageren op Facebook

Super!!

Mooi

Ankie Van Belzen Molendijk

Wat een heerlijk weer he? En het blijft de komende dagen ook nog zonnig! 🌞
Mist u nog een tuinstoel of zoekt u iets voor waterpret? 💦 Wij hebben het!

We zijn morgen geopend van 11-14 uur!
... MeerMinder

Wist u dat wij ook postzegels verkopen?
De opbrengst van de postzegelverkoop komt ten goede aan ons project in India. De prijs is hetzelfde als bij PostNL, €9,10 voor een velletje van 10 zelfklevende zegels. U steunt ons, maar het kost u niets extra’s. Snel kopen dus!

Mocht u niet in de winkel komen, dan zijn ze ook bij diverse verkooppunten verkrijgbaar, o.a. in Hoornaar. Zie voor meer info: www.woordendaad.nl/postzegelverkooppunten/
... MeerMinder

Wist u dat wij ook postzegels verkopen?
De opbrengst van de postzegelverkoop komt ten goede aan ons project in India. De prijs is hetzelfde als bij PostNL, €9,10 voor een velletje van 10 zelfklevende zegels. U steunt ons, maar het kost u niets extra’s. Snel kopen dus!

Mocht u niet in de winkel komen, dan zijn ze ook bij diverse verkooppunten verkrijgbaar, o.a. in Hoornaar. Zie voor meer info: https://www.woordendaad.nl/postzegelverkooppunten/
Meer nieuws tonen »

De winkel

Op een oppervlakte van maar liefst 512 vierkante meter kan u in onze kringloopwinkel naar hartenlust snuffelen en zoeken in duizenden tweedehands, maar soms ook nieuwe spullen. Er is van alles te koop en het aanbod van artikelen wisselt vaak.

Onze kringloopwinkel wordt gerund door vele enthousiaste vrijwilligers. De netto-opbrengst van deze winkel gaat naar het Job Booster programma in India.

De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag.
Tijdens deze openingstijden kunt u aan de zijkant van het pand, bij het magazijn, goederen brengen zoals tweedehands spullen, kleding, boeken, speelgoed, overcomplete inboedel, antiek etc.

Wilt u vrijwilliger worden? Stuur ons een bericht via woordendaadwinkelgorinchem@gmail.com

Vakonderwijs in India

De Woord en Daad winkel in Gorinchem werkt voor jongeren in India. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

– Vakscholen en bedrijven werken samen;
– Jongeren krijgen een bijpassende baan;
– Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus hebben veel Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden en specifieke innametijden (zie ook onderaan deze pagina). Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel nog gesloten.

Diverse vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

Locatie

W&D Winkel Gorinchem
Melkpad 7-9
4201 HN Gorinchem
Openingstijden

Inname goederen

Deze winkel heeft geen specifieke vereisten met betrekking tot de inname van goederen. Neem contact op met de winkel als u grote of speciale goederen wilt inleveren.