W&D Winkel Alblasserdam

Edisonweg 50d

2952 AD 

Alblasserdam

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hebben jullie al een cadeau voor vaderdag in huis? Ook voor vaderdag cadeaus zijn jullie welkom bij ons. In alle soorten, maten en prijzen. Welkom! Onze winkel is vandaag weer open van 9.30 tot 12.30. ... MeerMinder

Hebben jullie al een cadeau voor vaderdag in huis? Ook voor vaderdag cadeaus zijn jullie welkom bij ons. In alle soorten, maten en prijzen. Welkom! Onze winkel is vandaag weer open van 9.30 tot 12.30.

Vandaag is er de hele dag weer hard gewerkt door onze enthousiaste vrijwilligers. Een voor en na foto van de baby kleding. De winkel is vanavond weer gevuld met nieuwe spullen!
WELKOM. Morgen zijn we weer open van 9.30 tot 15.00!
... MeerMinder

Vandaag is er de hele dag weer hard gewerkt door onze enthousiaste vrijwilligers. Een voor en na foto van de baby kleding. De winkel is vanavond weer gevuld met nieuwe spullen! 
WELKOM. Morgen zijn we weer open van 9.30 tot 15.00!Image attachment
6 dagen geleden
Kringloopwinkel Woord en Daad Alblasserdam

Weer super veel nieuwe spullen!
De winkel is weer aangevuld en gestyled!

Er kan helaas niet gereserveerd worden. Voor actuele prijzen zien we jullie graag in de winkel.
Van harte welkom morgen! ❤

#kringloopwinkel #kringloopwoordendaad #kringloopgeluk
#kringloopalblasserdam #alblasserdam #hiphergebruik #vrijwillgers #woordendaad #recycle #secondchance #woordendaadalblasserdam #woordendaadwinkels #kringloop #vrijwilligers
... MeerMinder

Onze vrijwilligers zijn weer hard aan het werk. Weer allemaal nieuwe spullen in de winkel. ❗ Goed nieuws er mogen weer spullen worden ingeleverd❗ Van harte welkom tijdens de openingstijden. ... MeerMinder

Onze vrijwilligers zijn weer hard aan het werk. Weer allemaal nieuwe spullen in de winkel. ❗ Goed nieuws er mogen weer spullen worden ingeleverd❗ Van harte welkom tijdens de openingstijden.

Reageren op Facebook

Dan kom ik weer binnen kort puzzels en kinderkleding brengen 😀😀

Meer nieuws tonen »

De winkel

Het is zover! Woensdag 28 april werd Kringloopwinkel Woord en Daad Alblasserdam door burgemeester Jaap Paans op een feestelijke manier geopend.

Wij hebben er zin in….. Vanaf donderdag 29 april zijn jullie welkom. Tot snel in onze winkel!

Werk en opleiding in Colombia

De Woord en Daad winkel in Alblasserdam steunt jongeren in Colombia. Het programma richt zich met name op de jongeren in Soacha, Bogota en Cartagena. Deze gebieden zijn zwaar getroffen door de gewapende conflicten in het land. Jongeren die nu van school komen, of jongeren die al een poosje werk zoeken linken we aan de lokale arbeidsmarkt. Uiteindelijk doel is dat jongeren hun potentieel ontwikkelen, actief bijdragen aan de lokale bedrijvigheid en een waardig leven opbouwen. Onze aanpak bestaat uit drie pijlers die onderling met elkaar verbonden zijn: opleiding en training, aansluiting op de arbeidsmarkt, en zelfstandige ondernemers.

Bezoek deze winkel

Van harte welkom! Uiteraard houden we ons aan de geldende maatregelen.

Locatie

W&D Winkel Alblasserdam
Edisonweg 50d
2952 AD Alblasserdam
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Wilt u ook spullen inleveren bij onze kringloopwinkel. Dit kan tijdens onze reguliere openingstijden:
Woensdag 09:30 – 12:30 uur
Donderdag 09:30 – 16:00 uur
Vrijdag 09:30 – 16:00 uur
Zaterdag 09:30 – 12:30 uur
U bent van harte welkom!

Zie onze berichten op social media voor actuele informatie.