Vanwege de huidige omstandigheden zijn onze (kringloop)winkels gesloten t/m 9 februari.
Bij diverse winkels kunt u nog wel online bestellen.
Bekijk hiervoor hun social media berichten en het Marktplaatsaanbod.
Bedankt voor uw betrokkenheid!

W&D Winkel Alblasserdam

Edisonweg 50d

2952 AD 

Alblasserdam

De winkel

We bouwen gestaag door aan een mooie kringloopwinkel in Alblasserdam. Ons bestuur is compleet en er hebben zich inmiddels al tientallen vrijwilligers aangemeld. Op D.V. 1 januari 2021 krijgen we de sleutels van het pand. Nog even geduld, dan kunnen we aan de slag! We houden jullie op de hoogte via onze socialmediakanalen!

Werk en opleiding in Colombia

De Woord en Daad winkel in Alblasserdam steunt jongeren in Colombia. Het programma richt zich met name op de jongeren in Soacha, Bogota en Cartagena. Deze gebieden zijn zwaar getroffen door de gewapende conflicten in het land. Jongeren die nu van school komen, of jongeren die al een poosje werk zoeken linken we aan de lokale arbeidsmarkt. Uiteindelijk doel is dat jongeren hun potentieel ontwikkelen, actief bijdragen aan de lokale bedrijvigheid en een waardig leven opbouwen. Onze aanpak bestaat uit drie pijlers die onderling met elkaar verbonden zijn: opleiding en training, aansluiting op de arbeidsmarkt, en zelfstandige ondernemers.

Bezoek de winkel!

LET OP: vanwege de huidige omstandigheden zijn onze winkels gesloten t/m 9 februari. Bij diverse winkels kunt u nog wel online bestellen. Bekijk hiervoor hun social media berichten en het Marktplaatsaanbod. Bedankt voor uw betrokkenheid!

Locatie

W&D Winkel Alblasserdam
Edisonweg 50d
2952 AD Alblasserdam
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Deze winkel heeft geen specifieke vereisten met betrekking tot de inname van goederen. Neem contact op met de winkel als u grote of speciale goederen wilt inleveren.