I.v.m. het coronavirus hebben de Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden. Veel vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

W&D Winkel Harderwijk

Stationsplein 10-12

3844KR 

Harderwijk

Aanbod op Marktplaats

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Woord en Daad Winkels | De eerste kringloopwinkels zijn weer open! ... MeerMinder

Video image

Reageren op Facebook

Reageren op Facebook

Annelies Den Oudsten

Wilt u iets doen voor een ander?

Dat kan, ookal is onze winkel helaas nog dicht!

U kunt mensen helpen in Benin!
Hoe u dat kunt doen leest u in onze eerder geplaatste berichten!

Laten we ook klaarstaan voor mensen in het buitenland en steun ons doel voor de mensen in Benin. (Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze marktplaats: link.marktplaats.nl/m1529848097?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbutton... )

Alvast bedankt namens de medewerkers van Woord & Daad en de mensen uit Benin
... MeerMinder

Wilt u iets doen voor een ander?

Dat kan, ookal is onze winkel helaas nog dicht! 

U kunt mensen helpen in Benin!
Hoe u dat kunt doen leest u in onze eerder geplaatste berichten!

Laten we ook klaarstaan voor mensen in het buitenland en steun ons doel voor de mensen in Benin. (Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze marktplaats: http://link.marktplaats.nl/m1529848097?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios )

Alvast bedankt namens de medewerkers van Woord & Daad en de mensen uit Benin
Meer nieuws tonen »

De winkel

Woord en Daad verbindt mensen in hun strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief. De organisatie wil hiermee een bijdrage leveren aan duurzame verandering, in Nederland en wereldwijd. Bij veel mensen leeft het besef dat het duurzamer is overbodige spullen te recyclen. Het geeft een goed gevoel deze naar een kringloopwinkel te brengen, en dan weer wat moois te kopen.  In de winkel werken uitsluitend vrijwilligers. Een samenwerking met St. Ontmoeting bied mensen een kans om onder begeleiding te werken in onze winkel.

We zijn enthousiast, ondersteunen van harte het principe van Woord en Daad. In verband met de beperkte ruimte kunnen wij geen grote meubels aannemen. Kleine meubelen  zijn welkom !

Van harte welkom in onze gezellige winkel aan het Stationsplein !

Boeren in Benin

De Woord en Daad winkel in Harderwijk werkt voor boeren in Benin.
De vraag naar groente is groot, nu de bevolking snel groeit. En het droge klimaat in combinatie met irrigatie is uitermate geschikt om gewassen als aardappels en uien te verbouwen.

Het uiteindelijke doel is dat de boeren in Benin op een duurzame manier profiteren van elke beschikbare druppel water! In Benin willen we 3.500 boeren bereiken, waarvan 60% vrouw is. We streven naar verhoogde productie en een jaarlijkse inkomstenstijging voor deze boeren en hun gezinnen.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus hebben veel Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden en specifieke innametijden (zie ook onderaan deze pagina). Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel nog gesloten.

Diverse vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

Locatie

W&D Winkel Harderwijk
Stationsplein 10-12
3844KR Harderwijk
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

U kunt uw spullen inleveren op woensdag en donderdag van 10.00 – 12.30 uur.