I.v.m. het coronavirus hebben de Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden. Veel vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

W&D Winkel Zwanenburg

Van Hallstraat 4

1161CG 

Zwanenburg

Aanbod op Marktplaats

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 dag geleden

Silverzwaan

Wasbare mondkapjes in div. kleuren handig om altijd bij je te hebben, ze kunnen ook verstuurd. Ook hebben we droogbloemen in hout met tekst, leuk om cadeau te geven , of voor jezelf. ... MeerMinder

3 dagen geleden

Silverzwaan

Er zijn nu cadeau bonnen te koop die je kunt inwisselen bij alle kringloopwinkels van Woord en Daad , oude kolenbak uit het jaar 1910 en nog veel meer leuke dingen. ... MeerMinder

2 weken geleden

Silverzwaan

Morgen en zaterdag is de markt, het terras is Corona proef , de kinderen kunnen spelen en de taarten zijn gebakken, welkom de koffie staat vanaf 10uur klaar. ... MeerMinder

3 weken geleden

Silverzwaan

Vrijdag 19 en zaterdag 20 juni is er bij de winkel een gezellige mini markt met koffie en gebak voor €2,50 vanaf 10 uur , leuke cadeautjes voor Vaderdag en nog veel mee ... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

In onze kringloop/cadeau winkel zijn veel handgemaakte en opgeknapte artikelen te koop zoals opnieuw geschilderde meubeltjes , kannen en schalen enz. Wij hebben veel baby artikelen die gebreid, gehaakt en genaaid worden heel leuk voor de kraam mand of cadeautje, ook worden er geboorte klompjes of borden gemaakt die kunnen besteld worden.

Ook geven wij workshops in groen, stip werk of dot painting kannen en schalen oppimpen enz. wil je met vriendinnen,zussen of collega.s een workshop volgen neem vrijblijvend contact met ons op ook komen wij op locatie vanaf 10 personen.

Vakonderwijs op de Filipijnen

De Woord en Daad winkel in Zwanenburg werkt voor jongeren op de Filipijnen. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

– Vakscholen en bedrijven werken samen;
– Jongeren krijgen een bijpassende baan;
– Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus hebben veel Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden en specifieke innametijden (zie ook onderaan deze pagina). Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel nog gesloten.

Diverse vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

Locatie

W&D Winkel Zwanenburg
Van Hallstraat 4
1161CG Zwanenburg
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Deze winkel heeft geen specifieke vereisten met betrekking tot de inname van goederen. Neem contact op met de winkel als u grote of speciale goederen wilt inleveren.