I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie.

W&D Winkel Middelharnis

Zernikeweg 43

3241MG 

Middelharnis

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Helaas hebben we moeten besluiten om de kringloopwinkel tot 6 april te sluiten.
We wensen iedereen heel veel sterkte toe!
... MeerMinder

Morgen, donderdag 12 maart zijn we weer open!! ... MeerMinder

Reageren op Facebook

Corrie Hoekman we moeten binnenkort maar weer eens gaan

D.V. woensdag 11 maart 2020 is onze kringloopwinkel gesloten wegens de landelijk biddag voor gewas en arbeid. ... MeerMinder

D.V. woensdag 11 maart 2020 is onze kringloopwinkel gesloten wegens de landelijk biddag voor gewas en arbeid.

Reageren op Facebook

Gezegde biddag dat een dienst mag zijn tot bekeering zaligeheid

De winterkleding is opgeruimd, nu hangt de voorjaarscollectie in de winkel.
En, er wordt iedere week bijgevuld.
En weet u dat wij uw meubels ook graag willen ophalen om in onze winkel te kunnen verkopen? Ze moeten wel schoon, heel en verkoopbaar zijn.
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Heerlijk! kom snel kijken ...

Monique Stoutjesdijk binnenkort rondje kringlopen?

Meer nieuws tonen

De winkel

Kringloopwinkel Woord en Daad Middelharnis heeft snel een vaste plaats verworven bij de inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee. Vanaf de dag van de opening – 12 oktober 2017 – weten heel veel klanten de kringloop te vinden. De winkel draait geheel op vrijwilligers, dus de kosten zijn laag. Omdat alles gratis binnenkomt en er door de aantrekkelijke prijzen ook snel weer uitgaat, kon er  in 2018 een bedrag van € 80.000 en in 2019 een bedrag van € 112.000 naar de stichting Woord en Daad  worden overgemaakt. Een prachtig resultaat, dankzij de vele trouwe klanten!

Onze kringloopwinkel heeft een breed aanbod aan goede spullen: meubels, kleding, brocante, decoratie, huishoudelijke artikelen, apparaten, boeken, cd’s, speelgoed en nog veel meer.

Ook kunt u aan de gezellige tafel een bakje koffie of thee nuttigen.

 

 

 

 

Mensen van de Awash River

De Woord en Daad winkel in Middelharnis werkt voor het project ‘Mensen van de Awash River’. Hoewel deze Ethiopische rivier een levensader is voor miljoenen mensen, is deze door een gebrek aan goed beheer aan het vervuilen en opdrogen.

Door het introduceren van een verdienmodel wil dit project zorgen dat de mensen van de Awash River blijvend toegang hebben tot voldoende schoon water.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie. Bijdragen aan de voortgang van het project kan via woordendaad.nl/acties. Bedankt voor uw betrokkenheid!

Locatie

W&D Winkel Middelharnis
Zernikeweg 43
3241MG Middelharnis
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Goederen inleveren

Tijdens de openingstijden kunnen spullen gebracht worden.

U kunt uw gebruikte meubels naar de Woord en Daad Kringloopwinkel brengen om te verkopen ten bate van een project van Woord en Daad. Er is ook een mogelijkheid om meubels en andere grote partijen goederen gratis te laten ophalen door vrijwilligers van Woord en Daad. U kunt hiervoor een afspraak maken met de W&D Kringloopwinkel.

Belangrijk hierbij is dat de meubels en/of goederen op de begane grond staan, zodat ze eenvoudig op te halen zijn. De medewerkers beoordelen ter plekke of ze uw spullen mee kunnen nemen voor de verkoop. Woord en Daad is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het ophalen of het vervoer. Er is ook een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding uw (grote) aankoop te laten bezorgen.