Van harte welkom in onze Woord en Daad winkels! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-maatregelen.
Let op: sommige winkels hebben aangepaste openingstijden.

W&D Winkel Middelharnis

Zernikeweg 43

3241MG 

Middelharnis

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

VANAF VANDAAG
ALLE KLEDING €1,00.

HOEDEN, TASSEN EN SCHOENEN: € 2,50

DEZE ACTIE LOOPT TOT 26 SEPT.
... MeerMinder

Dit schilderijtje is bij de kringloop binnen gekomen.
Iemand een idee waar dit gemaakt is?
Geschilderd door A Vogelaar.
... MeerMinder

Dit schilderijtje is bij de kringloop binnen gekomen. 
Iemand een idee waar dit gemaakt is?
Geschilderd door A Vogelaar.

Reageren op Facebook

Sara van der Velden-Vogelaar jouw vader ?

Danielle Slui het huis aaanuuuuuuuuubis!!

Zomaar wat foto's met spullen uit de winkel.
We zijn deze week weer open op woensdag,donderdag, vrijdag, en zaterdag.
Van 13.00 tot 16.00.
We hopen u en jou daar weer te zien. Tot dan!
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Hoi, je kunt het best morgen even naar de winkel bellen. Dan weet je het zeker.

O wat een mooie spullen staan er weer !!!

Dat wijntafeltje heeft je dat nog?

In verband met de hittegolf is onze winkel op woensdag 12 augustus en donderdag 13 augustus gesloten. Vrijdag 14 augustus en zaterdag 15 augustus zijn we weer open. U bent dan weer hartelijk welkom. ... MeerMinder

In verband met de hittegolf is onze winkel op woensdag 12 augustus en donderdag 13 augustus gesloten. Vrijdag 14 augustus en zaterdag 15 augustus zijn we weer open. U bent dan weer hartelijk welkom.
Meer nieuws tonen »

De winkel

De kringloopwinkel van Woord en Daad is sinds 20 mei weer (beperkt) open voor hun klanten. De stuurgroep en vrijwilligers zijn weer aan de slag volgens RIVM-richtlijnen. Ook de klanten hebben te maken met de voorgeschreven overheidsmaatregelen. De winkel is daaraan aangepast.

Enkele genomen maatregelen zijn: éénrichtingverkeer, aparte in -en uitgang, geen koffietafel, geen klantentoilet, bescherming bij kassa, maximaal 20 personen in winkel, geen kinderen meenemen a.u.b.

Kringloopwinkel Woord en Daad Middelharnis heeft snel een vaste plaats verworven bij de inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee. Vanaf de dag van de opening – 12 oktober 2017 – weten heel veel klanten de kringloop te vinden. De winkel draait geheel op vrijwilligers, dus de kosten zijn laag. Omdat alles gratis binnenkomt en er door de aantrekkelijke prijzen ook snel weer uitgaat, kon er  in 2018 een bedrag van € 80.000 en in 2019 een bedrag van € 112.000 naar de stichting Woord en Daad  worden overgemaakt. Een prachtig resultaat, dankzij de vele trouwe klanten!

Onze kringloopwinkel heeft een breed aanbod aan goede spullen: meubels, kleding, brocante, decoratie, huishoudelijke artikelen, apparaten, boeken, cd’s, speelgoed en nog veel meer.

 

 

 

 

Mensen van de Awash River

De Woord en Daad winkel in Middelharnis werkt voor het project ‘Mensen van de Awash River’. Hoewel deze Ethiopische rivier een levensader is voor miljoenen mensen, is deze door een gebrek aan goed beheer aan het vervuilen en opdrogen.

Door het introduceren van een verdienmodel wil dit project zorgen dat de mensen van de Awash River blijvend toegang hebben tot voldoende schoon water.

Bezoek de winkel!

Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel gesloten.

Locatie

W&D Winkel Middelharnis
Zernikeweg 43
3241MG Middelharnis
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Goederen inleveren

Tijdens de openingstijden kunnen spullen gebracht worden.

U kunt uw gebruikte meubels naar de Woord en Daad Kringloopwinkel brengen om te verkopen ten bate van een project van Woord en Daad. Er is ook een mogelijkheid om meubels en andere grote partijen goederen gratis te laten ophalen door vrijwilligers van Woord en Daad. U kunt hiervoor een afspraak maken met de W&D Kringloopwinkel.

Belangrijk hierbij is dat de meubels en/of goederen op de begane grond staan, zodat ze eenvoudig op te halen zijn. De medewerkers beoordelen ter plekke of ze uw spullen mee kunnen nemen voor de verkoop. Woord en Daad is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het ophalen of het vervoer. Er is ook een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding uw (grote) aankoop te laten bezorgen.