I.v.m. het coronavirus hebben de Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden. Veel vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

W&D Winkel Middelharnis

Zernikeweg 43

3241MG 

Middelharnis

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Middelharnis – 1 juli start zomeropruiming.
Vanaf woensdag 1 juli start de zomeropruiming van kleding/schoenen/hoeden/ tassen en sjaals. Er is nog volop keus voor de HALVE PRIJS.

Zomervakantie
De voorgaande jaren was de winkel 3 weken gesloten tijdens de zomervakantie. Dit jaar heeft het bestuur besloten vanwege de lange sluitings-periode in de Coronatijd de winkel open te houden om zo gederfde inkomsten nog enigszins in te lopen.

Per 1 juli worden de RIVM-maatregelen wat versoepeld, dat betekent dat er geen maximumaantal personen meer zijn die in de winkel mogen zijn, als er maar 1,5 m. afstand wordt gehouden. Na de opening op 20 mei hebben de klanten de winkel weer goed weten te vinden, er werd veel verkocht.

De openingstijden worden voorlopig gehandhaafd: woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Ook kunnen, tijdens deze tijden, weer spullen worden gebracht bij de winkel op Zernikeweg 43, 3241 MG Middelharnis. Voor afhalen kan worden gebeld met de winkel tijdens openingstijden (tel. 0187-701106).

Onze projecten
Onze projecten in Ethiopië en Tsjaad hebben momenteel ook last van de Corona Epidemie, veel mensen hebben geen inkomen meer. Woord en Daad verleent momenteel extra noodhulp om de bevolking van eten te voorzien.
... MeerMinder

Vanmiddag en morgenmiddag zijn we weer open!!!
Van 13.00 tot 16.00 uur bent u welkom.
Ook kunnen er weer spullen ingeleverd worden.
... MeerMinder

Reageren op Facebook

Hebben jullie een houten meiden kast staan?

Gedeeld 👍

Koninklijke onderscheiding voor onze vrijwilliger Wim Polder.
Daar zijn wij natuurlijk heel trots op.

Namens Woord ,& Daad hartelijk dank voor wat je op deze manier voor je verre naasten doet. En natuurlijk van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding!!
... MeerMinder

Koninklijke onderscheiding voor onze vrijwilliger Wim Polder.
Daar zijn wij natuurlijk heel trots op.

Namens Woord ,& Daad hartelijk dank  voor wat je op deze manier voor je verre naasten doet. En natuurlijk van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding!!

Reageren op Facebook

Gefeliciteerd Wim

Van harte GEFELICITEERD

Ook van ons de hartelijke felicitaties !!

Van harte gefeliciteerd.

Van harte gefeliciteerd Wim

Van harte gefeliciteerd!! 💐

Gefeliciteerd!

Proficiat

Van harte gefeliciteerd Wim

View more comments

We zijn vandaag weer open van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Voor vragen kunt u bellen naar de winkel. O187 70 11 06.
... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

De kringloopwinkel van Woord en Daad gaat D.V. woensdag 20 mei weer(beperkt) open voor hun klanten. De stuurgroep en vrijwilligers gaan weer aan de slag volgens RIVM-richtlijnen. Ook de klanten zullen te maken krijgen met voorgeschreven overheidsmaatregelen. De winkel is daaraan aangepast.

Enkele genomen maatregelen zijn: éénrichtingverkeer, aparte in -en uitgang, geen koffietafel, geen klantentoilet, bescherming bij kassa, maximaal 20 personen in winkel, geen kinderen meenemen a.u.b.

Kringloopwinkel Woord en Daad Middelharnis heeft snel een vaste plaats verworven bij de inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee. Vanaf de dag van de opening – 12 oktober 2017 – weten heel veel klanten de kringloop te vinden. De winkel draait geheel op vrijwilligers, dus de kosten zijn laag. Omdat alles gratis binnenkomt en er door de aantrekkelijke prijzen ook snel weer uitgaat, kon er  in 2018 een bedrag van € 80.000 en in 2019 een bedrag van € 112.000 naar de stichting Woord en Daad  worden overgemaakt. Een prachtig resultaat, dankzij de vele trouwe klanten!

Onze kringloopwinkel heeft een breed aanbod aan goede spullen: meubels, kleding, brocante, decoratie, huishoudelijke artikelen, apparaten, boeken, cd’s, speelgoed en nog veel meer.

 

 

 

 

Mensen van de Awash River

De Woord en Daad winkel in Middelharnis werkt voor het project ‘Mensen van de Awash River’. Hoewel deze Ethiopische rivier een levensader is voor miljoenen mensen, is deze door een gebrek aan goed beheer aan het vervuilen en opdrogen.

Door het introduceren van een verdienmodel wil dit project zorgen dat de mensen van de Awash River blijvend toegang hebben tot voldoende schoon water.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus hebben veel Woord en Daad winkels aangepaste openingstijden en specifieke innametijden (zie ook onderaan deze pagina). Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel nog gesloten.

Diverse vrijwilligers bieden ook (online) verkoopalternatieven. Samen verbonden, juist nu!

Locatie

W&D Winkel Middelharnis
Zernikeweg 43
3241MG Middelharnis
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Goederen inleveren

Tijdens de openingstijden kunnen spullen gebracht worden.

U kunt uw gebruikte meubels naar de Woord en Daad Kringloopwinkel brengen om te verkopen ten bate van een project van Woord en Daad. Er is ook een mogelijkheid om meubels en andere grote partijen goederen gratis te laten ophalen door vrijwilligers van Woord en Daad. U kunt hiervoor een afspraak maken met de W&D Kringloopwinkel. (Door de corona virus maatregelen is ophalen nu niet mogelijk)

Belangrijk hierbij is dat de meubels en/of goederen op de begane grond staan, zodat ze eenvoudig op te halen zijn. De medewerkers beoordelen ter plekke of ze uw spullen mee kunnen nemen voor de verkoop. Woord en Daad is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het ophalen of het vervoer. Er is ook een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding uw (grote) aankoop te laten bezorgen.