I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie.

W&D Winkel Werkendam ‘Hoed en Rand’

Molenplein 2a

4251BH 

Werkendam

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tijdlijnfoto'sDe coronacrisis raakt ook onze vrijwilligers. De Woord en Daad kringloopwinkels zijn gesloten en diverse comitéactiviteiten worden afgelast. We willen er juist nu voor onze naaste zijn, dichtbij en ver weg. Steun jij het project van de vrijwilligers bij jou in de buurt via hun online collectebus? Ga naar www.woordendaad.nl/acties. Zo blijven we samen verbonden, juist nu. Dankjewel!

#samenverbondenjuistnu #woordendaadverbindt #woordendaadvrijwilligers
... MeerMinder

4 dagen geleden

Woord en Daad winkel Hoed en Rand

NIEUWE KAARTEN | We hebben weer prachtige kaarten binnengekregen, waaronder deze[SWIPE]. In deze moeilijke tijden kan het zo goed doen om een kaartje met een bemoedigende tekst te krijgen! 🌸 Laat u het weten als u kaarten nodig heeft? @ Woord en Daad Winkel Hoed en Rand ... MeerMinder

NIEUWE KAARTEN | We hebben weer prachtige kaarten binnengekregen, waaronder deze[SWIPE]. In deze moeilijke tijden kan het zo goed doen om een kaartje met een bemoedigende tekst te krijgen! 🌸 Laat u het weten als u kaarten nodig heeft?  @ Woord en Daad Winkel Hoed en RandImage attachmentImage attachment

WE HEBBEN UW HULP NODIG!🙏🏻 Dat alle winkels van Woord en Daad nu gesloten zijn, heeft grote gevolgen. Onder andere voor het Job Booster-project, waar ook de vrijwilligers van Hoed en Rand zich voor inzetten. Wilt u helpen? Klik op de link en steun Woord en Daad!

www.woordendaad.nl/acties/wd-winkel-werkendam-hoed-en-rand/
... MeerMinder

WE HEBBEN UW HULP NODIG!🙏🏻 Dat alle winkels van Woord en Daad nu gesloten zijn, heeft grote gevolgen. Onder andere voor het Job Booster-project, waar ook de vrijwilligers van Hoed en Rand zich voor inzetten. Wilt u helpen? Klik op de link en steun Woord en Daad!  https://www.woordendaad.nl/acties/wd-winkel-werkendam-hoed-en-rand/

Voor alle mama-juffen en brave kinderen! 📚✏️👩🏻‍🏫Bestel ze door een pb te sturen!
#school #thuisonderwijs #juf #meester #bravekindjes
... MeerMinder

Voor alle mama-juffen en brave kinderen! 📚✏️👩🏻‍🏫Bestel ze door een pb te sturen! 
#school #thuisonderwijs #juf #meester #bravekindjes

Reageren op Facebook

En de papa-meesters dan 😢

Meer nieuws tonen

De winkel

Hoed en Rand is één van de Woord en Daad winkels. Bij Hoed en Rand worden ingeleverde hoeden gereinigd, gestoomd en zo nodig opnieuw opgemaakt. Op die manier worden de hoeden weer als nieuw verkocht, maar dan voor heel aantrekkelijke prijzen: tot €40,-! Hoed en Rand draagt hierin bij aan het streven naar duurzame verandering.
Bij Hoed en Rand worden ook accessoires, beenmode, kaarten en postzegels verkocht. De afwisselende collectie biedt keus voor jong en oud. Heeft u thuis nog ongebruikte hoeden of accessoires? Als u het bij Hoed en Rand brengt, steunt u het goede doel! Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

Kom gezellig langs! De vrijwilligers staan voor u klaar met koffie en thee!

 

Vakonderwijs in Bangladesh

De Woord en Daad winkel in Werkendam werkt voor jongeren in Bangladesh. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

– Vakscholen en bedrijven werken samen;
– Jongeren krijgen een bijpassende baan;
– Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie. Bijdragen aan de voortgang van het project kan via woordendaad.nl/acties. Bedankt voor uw betrokkenheid!

Locatie

W&D Winkel Werkendam ‘Hoed en Rand’
Molenplein 2a
4251BH Werkendam
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Deze winkel heeft geen specifieke vereisten met betrekking tot de inname van goederen. Neem contact op met de winkel als u grote of speciale goederen wilt inleveren.