W&D Winkel Soest

Oostergracht 17b

3763 LX 

Soest

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 uren geleden
Woord en Daad Soest

Kennismaken met Teunis en Wessel van onze afdeling Electra. Deze toppers kijken met hun collega's alle artikelen met snoer of batterijen na en zorgen ervoor dat al je aankopen ook goed werken. ... MeerMinder

Kennismaken met Teunis en Wessel van onze afdeling Electra. Deze toppers kijken met hun collegas alle artikelen met snoer of batterijen na en zorgen ervoor dat al je aankopen ook goed werken.
1 dag geleden
Woord en Daad Soest

Lieve klanten, nog heel even geduld! Onze nieuwe winkel is bijna klaar. Houd onze berichten deze week goed in de gaten en wees als eerste op de hoogte wanneer je bij ons kunt komen shoppen. ... MeerMinder

Lieve klanten, nog heel even geduld!  Onze nieuwe winkel is bijna klaar. Houd onze berichten deze week goed in de gaten en wees als eerste op de hoogte wanneer je bij ons kunt komen shoppen.
3 dagen geleden
Woord en Daad Soest

Extra hulp bij het prijzen vandaag van deze topmeiden! ... MeerMinder

Extra hulp bij het prijzen vandaag van deze topmeiden!
3 dagen geleden
Woord en Daad Soest

Goed nieuws voor onze winkel in de persconferentie...
Met nog meer enthousiasme en motivatie gaan we aan de slag om zo snel mogelijk onze klanten te kunnen begroeten op de Oostergracht. Nog heel even geduld, we houden je op de hoogte!🧡

En al onze collega kringloopwinkels die vandaag weer open gaan: heel veel succes! 💪
... MeerMinder

Goed nieuws voor onze winkel in de persconferentie...
Met nog meer enthousiasme en motivatie gaan we aan de slag om zo snel mogelijk onze klanten te kunnen begroeten op de Oostergracht. Nog heel even geduld, we houden je op de hoogte!🧡

En al onze collega kringloopwinkels die vandaag weer open gaan: heel veel succes! 💪
Meer nieuws tonen »

De winkel

Welkom bij Woord en Daadwinkel Soest!

De plek waar jouw bruikbare spullen een tweede kans krijgen en waar je met elke aankoop een bijdrage levert aan ons project in Burkina Faso.

Je favoriete kringloopwinkel is verhuisd naar een nieuwe locatie. Met veel meer ruimte, dus nog veel meer leuke spullen. Nog heel even geduld, we gaan bijna open! Volg ons op Instagram en Facebook en wees als eerste op de hoogte wanneer je bij ons kunt shoppen. Tot gauw in Soest!

Wil je spullen bij ons brengen? Lees dan verder onderaan deze pagina.

DONEER HIER IN ONZE ONLINE COLLECTEBUS!

Doneer al de euro’s die je nog even niet in onze winkel kunt uitgeven nu hier in onze online collectebus.  En deel dit bericht met iedereen met wie je gezellig zou willen winkelen. Dank je wel namens onze jongeren in Burkina Faso!

Wil je ook meehelpen in onze kringloopwinkel? Bekijk hier onze vacatures en laat je gegevens achter via een mailtje of een van onze social kanalen en wij nemen snel contact met je op.

Werk en Opleiding in Burkina Faso

Woord en Daadwinkel Soest zet zich in voor jongeren in Burkina Faso. Een land met 20 miljoen inwoners met een gemiddelde leeftijd van 17 jaar. Veel jongeren hebben geen werk of ze verdienen te weinig om een toekomst op te bouwen. Samen met lokale partnerorganisaties steunen we hen met opleidingen en werk, want ambitie hebben ze genoeg. Woord en Daad investeert samen met verschillende lokale organisaties in werkgelegenheid voor jongeren. We zetten in op twee fronten: kwalitatief goed vakonderwijs en baangarantie via Job Booster. Zo geven we jongeren een nieuwe kans op een hoopvolle toekomst!

Bezoek deze winkel

Welkom!  Uiteraard verwachten we dat je je aan de geldende richtlijnen houdt.

Locatie

W&D Winkel Soest
Oostergracht 17b
3763 LX Soest
Openingstijden
Nog heel even geduld, onze nieuwe winkel gaat bijna open! Houd onze berichten in de gaten en wees als eerste op de hoogte wanneer je bij ons kunt shoppen. Je kunt je bruikbare spullen al wel bij ons inleveren, op dinsdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur. Tot gauw in Soest!

Vacatures

Helaas, te laat…..

woensdag/donderdag/vrijdag/zaterdag
Soest

Inname goederen

 

We houden ons aan de geldende maatregelen en vragen je om bij het inbrengen van artikelen voldoende afstand te houden en een mondkapje te dragen. Bedankt voor je begrip!

LET OP: Onze nieuwe winkel is nog niet geopend. Bruikbare spullen kunnen tijdelijk elke dinsdag en vrijdag tussen 10.00-12.00 uur worden ingebracht op Oostergracht 17b.

En wist je dat je vanaf dan ook meubels en andere grote artikelen bij ons een tweede kans kunt geven? Houd onze berichten in de gaten en blijf op de hoogte van al het nieuws rond onze opening!

Alleen artikelen die heel, schoon en bruikbaar zijn worden door ons ingenomen.  Klik hier voor de lijst met goederen die we niet kunnen gebruiken.