I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie.

W&D Winkel Wageningen

Grintweg 255

6704 AN 

Wageningen

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

TIJDELIJK GESLOTEN i.v.m. Coronavirus - We hebben besloten om de winkel tot nader orde te sluiten. We vinden het onverantwoord om onze vrijwilligers en klanten bloot te stellen aan het virus ... MeerMinder

TIJDELIJK GESLOTEN i.v.m. Coronavirus - We hebben besloten om de winkel tot nader orde te sluiten. We vinden het onverantwoord om onze vrijwilligers en klanten bloot te stellen aan het virus

Neem ook een kijkje in onze meubelloods, elke 3e zaterdag van de maand geopend van 10:00 tot 17:00 ... MeerMinder

Neem ook een kijkje in onze meubelloods, elke 3e zaterdag van de maand geopend van 10:00 tot 17:00

VERKOCHT!! Deze houten pronkkast kan wel een likje verf gebruiken! Welke kleur zou jij hem geven? ... MeerMinder

VERKOCHT!! Deze houten pronkkast kan wel een likje verf gebruiken! Welke kleur zou jij hem geven?Image attachment

Reageren op Facebook

Uiteraard zou ik de verven van MaisonMansion gebruiken. Werken als een trein én een prachtig resultaat. Bij deze echt prachtige kast zou ik voor 2 kleuren kiezen. In dit geval voor een warm grijs (Ozul) met een Ivoor (Orin) witte binnenkant.

Uiteraard zijn er nog wel andere kasten.

Kast is niet meer aanwezig.

Meer nieuws tonen

De winkel

In de Kringloopwinkel Wageningen worden tweedehands spullen verkocht  zoals meubilair, kleding, serviesgoed, glaswerk, keukengerei, speelgoed en boeken. De opbrengst komt ten goede aan armoedebestrijding in derdewereldlanden. De stichting Woord en Daad ondersteunt daartoe een groot aantal projecten in verschillende landen. De opbrengsten van de winkel in Wageningen zal  worden ingezet voor een onderwijsproject in India, dat erop gericht is jongeren aan werk te helpen.

Door de verkoop van tweedehands spullen tegen -ook relatief gezien- lage prijzen wordt daarnaast een bijdrage geleverd aan de verbetering van de duurzaamheid van onze samenleving.

Omdat verreweg de meeste tweedehandsspullen in onze winkel nog van goede kwaliteit zijn, betekenen onze activiteiten bovendien  een financiële ondersteuning van mensen met een smalle beurs.

De winkel wordt geheel gerund door vrijwilligers. Als iemand belangstelling heeft om vrijwilliger te worden, kan zij of hij zich melden bij Albert van de Pol, (e-mail: vrijwilligers@woordendaadwageningen.nl; tel: 06 43787255)

Vakonderwijs in India

De Woord en Daad winkel in Wageningen werkt voor jongeren in India. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

– Vakscholen en bedrijven werken samen;
– Jongeren krijgen een bijpassende baan;
– Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Bezoek de winkel!

I.v.m. het coronavirus zijn alle Woord en Daad winkels gesloten. Bekijk de homepage voor actuele informatie. Bijdragen aan de voortgang van het project kan via woordendaad.nl/acties. Bedankt voor uw betrokkenheid!

Locatie

W&D Winkel Wageningen
Grintweg 255
6704 AN Wageningen
Openingstijden

Inname goederen

Inname beleid:

Onze Woord & Daad kringloopwinkel Wageningen (Grintweg 255) is nu bijna een jaar in bedrijf en dank zij onze klanten en onze medewerkers met succes. Onze medewerkers zijn allemaal vrijwilligers waarvan maar een beperkt aantal winkelervaring had. Na een jaar werken beginnen we langzamerhand het vak beter te leren en krijgen we ook meer zicht op wat we verder moeten verbeteren. Dat zijn een aantal punten van groter en kleiner belang, waarmee we aan de slag gaan.

Maar één van die punten springt er duidelijk uit en dat is onze manier van werken bij het innemen van spullen die we vanuit onze kring van klanten, vrienden en bekenden aangeleverd krijgen. We hebben het afgelopen jaar geleerd dat we bij het aannemen van spullen ons direct beter moeten realiseren of de spullen voor ons verkoopbaar zijn. Dat is moeilijk tegelijk uit te voeren met onze winkeltaken. Daarom hebben we besloten vanaf 1 oktober onze manier van werken bij het innemen van goederen iets meer te stroomlijnen.

Dit betekent concreet:

  • Wij zullen alleen nog op woensdagmiddag, zaterdagmorgen en zaterdagmiddag spullen innemen en wel via de grote groene roldeur, naast de winkelingang. En dus niet meer in de winkel zelf.
  • Er zullen dan steeds enkele vrijwilligers aanwezig zijn die als enige taak hebben aangeleverde spullen aan te nemen en die te bekijken op kwaliteit en op verkoopbaarheid.
  • Wij zullen niet alle aangeleverde goederen accepteren, maar alleen die in onze kringloopwinkel goed verkoopbaar zijn.
  • Er hangt een bord naast de roldeur waarop u kunt zien welke goederen wij wel en welke we niet aannemen. Bij onduidelijkheid, vraag het een van onze medewerkers.

 

Wij hopen met deze verandering de kwaliteit  van onze winkel verder te vergroten ten behoeve van onze klanten. Wij rekenen op uw begrip.