Woord en Daad Winkel Wageningen

Grintweg 255

6704 AN 

Wageningen

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Nog steeds is het FEEST in onze winkel! In november bestaat de Woord en Daad kringloop in Wageningen 5 jaar! En dat betekent dat u daar ook in mee mag delen! De gehele maand november mag u na een aankoop een envelop trekken met daarin waardebonnen met leuke kortingen op diverse artikelen! Zo kan je ook nog eens extra scoren op de allerleukste artikelen! Verder hebben we op de kerstafdeling weer prachtige, leuke, gezelllige items binnengekregen! En niet te vergeten de feestkleding! Echt een aanrader om tussen te snuffelen!
Kom je woensdag weer shoppen? En donderdag, vrijdag en zaterdag ….

#kringloop #woordendaad #wageningen #feest #jubileum #5jaar #Kortingsactie #kerst #kerst2023 #kerstdecoratie #kerstcadeau #kerstballen
... MeerMinder

Zoekt u nog leuke sinterklaas cadeautjes voor uw kinderen? In onze speelgoed-hoek vindt u de leukste artikelen! En dat voor hele fijne prijzen! Voor poppenmoeders, snelle jongens, lieve kleuters en peuters, kleine pietjes, gezellige voorleesmomenten en niet te vergeten de jutezak om de cadeautjes door de schoorsteen 😁 af te leveren ….

Welkom weer op woensdag, donderdag, vrijdag van 13.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur.

#kringloop #woordendaad #wageningen #sinterklaas #ookbijdekringloop #voorallekinderen #envolwassenen #kado #gezeliigavondje #metelkaar
... MeerMinder

FEEST!

In november bestaat Kringloopwinkel Woord en Daad Wageningen 5 jaar! Dat heuglijke feit willen we niet zomaar voorbij laten gaan! De hele maand november mag u na een aankoop een envelop trekken met daarin een waardebon te besteden in onze winkel met verschillende prijzen! Leuk hè?

Wij bedanken u als onze klant, want zonder uw inbreng en aankopen zouden we hier niet zijn, we kunnen door u ons goede doel steunen en we dragen mee aan een betere samenleving.

En daarnaast ook dank aan onze vrijwilligers, die zich elke week opnieuw met veel energie inzetten voor deze winkel !

Vanaf deze week hebben we ook de kerstartikelen in de winkel gepresenteerd. Komt u langs?

#kringloop #woordendaad #wageningen #5jaar #dankbaarheid #woordendaadverbindt
... MeerMinder

Weet u dat wij in onze kringloopwinkel ook veel keus in nieuwe wenskaarten hebben? En wie ontvangt er nou niet graag een kaartje! Een blijk van medeleven of een verjaardagswens…. Ook dat is Woord en Daad!

Dus kom eens uitzoeken: verjaardagskaarten, gelukwensen, beterschapskaarten en niet te vergeten; ook prachtige kerstkaarten! En voor postzegels bent u ook aan het goede adres; de Woord&Daad postzegels zijn verkrijgbaar bij de kassa. Zo bent u in 1x klaar!

#kringloop #woordendaad #wageningen #kaarten #wenskaarten #gefeliciteerd #kerstkaarten #beterschap #komeenslangs #enzoekuit #woordendaadverbindt #postzegels
... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

In de Kringloopwinkel Wageningen worden tweedehands spullen verkocht  zoals meubilair, kleding, serviesgoed, glaswerk, keukengerei, speelgoed en boeken. De opbrengst komt ten goede aan armoedebestrijding in derdewereldlanden. De stichting Woord en Daad ondersteunt daartoe een groot aantal projecten in verschillende landen. De opbrengsten van de winkel in Wageningen zal  worden ingezet voor een onderwijsproject in India, dat erop gericht is jongeren aan werk te helpen.

Door de verkoop van tweedehands spullen tegen -ook relatief gezien- lage prijzen wordt daarnaast een bijdrage geleverd aan de verbetering van de duurzaamheid van onze samenleving.

Omdat verreweg de meeste tweedehandsspullen in onze winkel nog van goede kwaliteit zijn, betekenen onze activiteiten bovendien  een financiële ondersteuning van mensen met een smalle beurs.

De winkel wordt geheel gerund door vrijwilligers. Als iemand belangstelling heeft om vrijwilliger te worden, kan zij of hij zich melden bij Mas Wegenaar, e-mail vrijwilligers@woordendaadwageningen.nl

INNAME GOEDEREN OP WOENSDAG TOT 16.30 UUR EN OP ZATERDAG TOT 13.30 UUR.

 

Uitgelicht

Van harte welkom in onze winkel!

Student? 20% korting*

Van harte welkom in onze winkel!

Student? 20% korting*

Samen sterk voor cashewboeren

‘Ik was altijd bezorgd of ik mijn cashews wel zou kunnen verkopen,’ vertelt boer Pa Amadu Kamara uit Sierra Leone. Samen met partnerorganisaties bouwt Woord en Daad aan een duurzame en eerlijke waardeketen voor cashews, zodat cashewboeren een stabiel inkomen krijgen en in het levensonderhoud van hun families kunnen voorzien. De opbrengst van onze kringloopwinkel gaat naar dit project. Met uw aankoop én inbreng van spullen draagt u hieraan bij.

Zo is de grootste zorg van cashewboer Pa Amadu inmiddels verleden tijd. Tegenwoordig is hij er zeker van dat hij een koper heeft voor de ruwe cashews. En we gaan door! Onze doelen:

– 3.000 kleinschalige boeren optimaliseren hun oogst,
– Kleinschalige boeren zijn lid van spaargroepen (VSLA’s),
– Er staat een rendabele waardeketen,
– 650 ton ruwe cashews geëxporteerd

Bezoek deze winkel

Locatie

Woord en Daad Winkel Wageningen
Grintweg 255
6704 AN Wageningen
Contactgegevens
Openingstijden
Inname goederen op WOENSDAGMIDDAG t/m 16.30 uur EN ZATERDAG t/m 13.30 uur

Vacatures

Wij zoeken een secretaris M/V

In overleg
Wageningen

Heb jij affiniteit met PR en social media ?

flexibel, in overleg
Wageningen e.o.

Wil jij aan de slag met verkopen via Marktplaats?

Flexibel, in overleg
Wageningen

Gek op kringloop? Kom werken in onze winkel!

Dagen en tijden in overleg
Wageningen

Word jij onze nieuwe kassamedewerk(st)er?

Dagen en tijden in overleg
Wageningen

Inname goederen

Inname goederen alleen op woensdagmiddag tot 16.30 uur en zaterdag tot 13.30 uur.

Inname beleid:

Onze Woord & Daad kringloopwinkel Wageningen (Grintweg 255) is nu bijna drie jaar in bedrijf en dank zij onze klanten en onze medewerkers met succes. Onze medewerkers zijn allemaal vrijwilligers waarvan maar een beperkt aantal winkelervaring had. Na een jaar werken beginnen we langzamerhand het vak beter te leren en krijgen we ook meer zicht op wat we verder moeten verbeteren. Dat zijn een aantal punten van groter en kleiner belang, waarmee we aan de slag gaan.

Maar één van die punten springt er duidelijk uit en dat is onze manier van werken bij het innemen van spullen die we vanuit onze kring van klanten, vrienden en bekenden aangeleverd krijgen. We hebben het afgelopen jaar geleerd dat we bij het aannemen van spullen ons direct beter moeten realiseren of de spullen voor ons verkoopbaar zijn. Dat is moeilijk tegelijk uit te voeren met onze winkeltaken. Daarom hebben we besloten vanaf 1 oktober onze manier van werken bij het innemen van goederen iets meer te stroomlijnen.

Dit betekent concreet:

  • Wij zullen alleen nog op woensdagmiddag en zaterdag spullen innemen en wel via de grote groene roldeur, naast de winkelingang. En dus niet meer in de winkel zelf.
  • Er zullen dan steeds enkele vrijwilligers aanwezig zijn die als enige taak hebben aangeleverde spullen aan te nemen en die te bekijken op kwaliteit en op verkoopbaarheid.
  • Wij zullen niet alle aangeleverde goederen accepteren, maar alleen die in onze kringloopwinkel goed verkoopbaar zijn.
  • Er hangt een bord naast de roldeur waarop u kunt zien welke goederen wij wel en welke we niet aannemen. Bij onduidelijkheid, vraag het een van onze medewerkers.

Wij hopen met deze verandering de kwaliteit  van onze winkel verder te vergroten ten behoeve van onze klanten. Wij rekenen op uw begrip.