W&D Winkel Wageningen

Grintweg 255

6704 AN 

Wageningen

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kom nog snel even langs voor uw kerstinkopen.

Wij zijn open op:

- woensdag 13:00–17:00
- donderdag 13:00–17:00
- vrijdag 10:00–17:00
- zaterdag 10:00–17:00
... MeerMinder

Kom nog snel even langs voor uw kerstinkopen. Wij zijn open op: - woensdag 13:00–17:00
- donderdag 13:00–17:00
- vrijdag 10:00–17:00
- zaterdag 10:00–17:00Image attachment

We hebben sinds vorige week ons innamebeleid aangepast. We nemen spullen in op:

Woensdag 13:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Onderstaand bord hangt naast de roldeur waarop u kunt zien welke goederen wij wel en welke we niet aannemen.
... MeerMinder

We hebben sinds vorige week ons innamebeleid aangepast. We nemen spullen in op: Woensdag 13:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00 Onderstaand bord hangt naast de roldeur waarop u kunt zien welke goederen wij wel en welke we niet aannemen.

Reageren op Facebook

Misschien handig die lijst hier ook even te plaatsen? Scheelt weer heen en weer sjouwen;-)

Deze week hebben we de winkel her-ingericht. Er komen veel mooie artikelen voorbij, je kijkt je ogen uit naar onze meubels, prullaria, boeken, kleding, etc.

Zit er ook een mooi artikel voor u tussen? Kom langs in de winkel! we zijn open op

- woensdag 13:00–17:00
- donderdag 13:00–17:00
- vrijdag 10:00–17:00
- zaterdag 10:00–17:00

Tot in de winkel!
... MeerMinder

Deze week hebben we de winkel her-ingericht. Er komen veel mooie artikelen voorbij, je kijkt je ogen uit naar onze meubels, prullaria, boeken, kleding, etc. Zit er ook een mooi artikel voor u tussen? Kom langs in de winkel! we zijn open op - woensdag 13:00–17:00
- donderdag 13:00–17:00
- vrijdag 10:00–17:00
- zaterdag 10:00–17:00 Tot in de winkel!Image attachmentImage attachment
Meer nieuws tonen

De winkel

In de Kringloopwinkel Wageningen worden tweedehands spullen verkocht  zoals meubilair, kleding, serviesgoed, glaswerk, keukengerei, speelgoed en boeken. De opbrengst komt ten goede aan armoedebestrijding in derdewereldlanden. De stichting Woord en Daad ondersteunt daartoe een groot aantal projecten in verschillende landen. De opbrengsten van de winkel in Wageningen zal  worden ingezet voor een onderwijsproject in India, dat erop gericht is jongeren aan werk te helpen.

Door de verkoop van tweedehands spullen tegen -ook relatief gezien- lage prijzen wordt daarnaast een bijdrage geleverd aan de verbetering van de duurzaamheid van onze samenleving.

Omdat verreweg de meeste tweedehandsspullen in onze winkel nog van goede kwaliteit zijn, betekenen onze activiteiten bovendien  een financiële ondersteuning van mensen met een smalle beurs.

De winkel wordt geheel gerund door vrijwilligers. Als iemand belangstelling heeft om vrijwilliger te worden, kan zij of hij zich melden bij Albert van de Pol, (e-mail: vrijwilligers@woordendaadwageningen.nl; tel: 06 43787255)

Vakonderwijs in India

De Woord en Daad winkel in Wageningen werkt voor jongeren in India. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

– Vakscholen en bedrijven werken samen;
– Jongeren krijgen een bijpassende baan;
– Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Bezoek de winkel!

Locatie

W&D Winkel Wageningen
Grintweg 255
6704 AN Wageningen
Openingstijden

Inname beleid:

Onze Woord & Daad kringloopwinkel Wageningen (Grintweg 255) is nu bijna een jaar in bedrijf en dank zij onze klanten en onze medewerkers met succes. Onze medewerkers zijn allemaal vrijwilligers waarvan maar een beperkt aantal winkelervaring had. Na een jaar werken beginnen we langzamerhand het vak beter te leren en krijgen we ook meer zicht op wat we verder moeten verbeteren. Dat zijn een aantal punten van groter en kleiner belang, waarmee we aan de slag gaan.

Maar één van die punten springt er duidelijk uit en dat is onze manier van werken bij het innemen van spullen die we vanuit onze kring van klanten, vrienden en bekenden aangeleverd krijgen. We hebben het afgelopen jaar geleerd dat we bij het aannemen van spullen ons direct beter moeten realiseren of de spullen voor ons verkoopbaar zijn. Dat is moeilijk tegelijk uit te voeren met onze winkeltaken. Daarom hebben we besloten vanaf 1 oktober onze manier van werken bij het innemen van goederen iets meer te stroomlijnen.

Dit betekent concreet:

 • Wij zullen alleen nog op woensdagmiddag, zaterdagmorgen en zaterdagmiddag spullen innemen en wel via de grote groene roldeur, naast de winkelingang. En dus niet meer in de winkel zelf.
 • Er zullen dan steeds enkele vrijwilligers aanwezig zijn die als enige taak hebben aangeleverde spullen aan te nemen en die te bekijken op kwaliteit en op verkoopbaarheid.
 • Wij zullen niet alle aangeleverde goederen accepteren, maar alleen die in onze kringloopwinkel goed verkoopbaar zijn.
 • Er hangt een bord naast de roldeur waarop u kunt zien welke goederen wij wel en welke we niet aannemen. Bij onduidelijkheid, vraag het een van onze medewerkers.

 

Wij hopen met deze verandering de kwaliteit  van onze winkel verder te vergroten ten behoeve van onze klanten. Wij rekenen op uw begrip.