Woord en Daad Winkel Wageningen

Grintweg 255

6704 AN 

Wageningen

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onze openingstijden zijn in de zomermaanden juni, juli, en augustus voor de zaterdag aangepast!

Welkom in onze mooie kringloopwinkel op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00-17.00 uur en op ZATERDAG 10.00-13.00 uur!
... MeerMinder

Onze openingstijden zijn in de zomermaanden juni, juli, en augustus voor de zaterdag aangepast! 

Welkom in onze mooie kringloopwinkel op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00-17.00 uur en op ZATERDAG 10.00-13.00 uur!

Wat een mooie meubels staan er weer in onze kringloopwinkel! Zoekt u een leuke buffetkast of een mooie boekenkast, wij hebben een aantal mooie exemplaren staan! Ook tafels, bijzettafels, stoelen, fauteuils en banken kunt u vinden in de winkel en op woensdagmiddag en zaterdag (openingstijden winkel 10.00-13.00 uur) in de meubelloods! Welkom!

#kringloop #meubels #geluk #woordendaad #woordendaadwinkels #kasten #goeddoel #stoelen #wageningen
... MeerMinder

DV zondag 14 mei Moederdag! Tip: in onze gezellige kringloop zijn leuke kado pakketjes te vinden om je moeder te verwennen! Welkom vanaf woensdag weer! ... MeerMinder

... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

In de Kringloopwinkel Wageningen worden tweedehands spullen verkocht  zoals meubilair, kleding, serviesgoed, glaswerk, keukengerei, speelgoed en boeken. De opbrengst komt ten goede aan armoedebestrijding in derdewereldlanden. De stichting Woord en Daad ondersteunt daartoe een groot aantal projecten in verschillende landen. De opbrengsten van de winkel in Wageningen zal  worden ingezet voor een onderwijsproject in India, dat erop gericht is jongeren aan werk te helpen.

Door de verkoop van tweedehands spullen tegen -ook relatief gezien- lage prijzen wordt daarnaast een bijdrage geleverd aan de verbetering van de duurzaamheid van onze samenleving.

Omdat verreweg de meeste tweedehandsspullen in onze winkel nog van goede kwaliteit zijn, betekenen onze activiteiten bovendien  een financiële ondersteuning van mensen met een smalle beurs.

De winkel wordt geheel gerund door vrijwilligers. Als iemand belangstelling heeft om vrijwilliger te worden, kan zij of hij zich melden bij Mas Wegenaar, e-mail vrijwilligers@woordendaadwageningen.nl

LET OP:

In de maanden JUNI, JULI EN AUGUSTUS zijn wij op zaterdag open van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Duurzame visserij in Sri Lanka

De Woord en Daad winkel in Wageningen werkt voor vissers in Sri Lanka. Het is voor hen steeds lastiger om voldoende vis te vangen om in hun levensonderhoud te voorzien. Woord en Daad steunt de vissers bij het opbouwen van een duurzame keten en biedt innovatieve oplossingen om hun inkomen te vergroten.

– 2.000 vissers worden ondersteund en getraind,
– vrouwen zijn actief in de visserij,
– coöperaties worden versterkt,
– we zoeken een directe link met een visverwerkingsfabriek.

 

Bezoek deze winkel

Locatie

Woord en Daad Winkel Wageningen
Grintweg 255
6704 AN Wageningen
Contactgegevens
Openingstijden
In de maanden JUNI, JULI EN AUGUSTUS zijn wij op ZATERDAG geopend van 10.00uur tot 13.00 uur.

Vacatures

Heb jij affiniteit met PR en social media ?

flexibel, in overleg
Wageningen e.o.

Wil jij aan de slag met verkopen via Marktplaats?

Flexibel, in overleg
Wageningen

Tijd over op zaterdagmiddag? Kom werken in onze winkel!

Zaterdagmiddag
Wageningen

Gek op kringloop? Kom werken in onze winkel!

Dagen en tijden in overleg
Wageningen

Word jij onze nieuwe kassamedewerk(st)er?

Dagen en tijden in overleg
Wageningen

Inname goederen

Inname goederen alleen op woensdagmiddag en zaterdag.

Inname beleid:

Onze Woord & Daad kringloopwinkel Wageningen (Grintweg 255) is nu bijna drie jaar in bedrijf en dank zij onze klanten en onze medewerkers met succes. Onze medewerkers zijn allemaal vrijwilligers waarvan maar een beperkt aantal winkelervaring had. Na een jaar werken beginnen we langzamerhand het vak beter te leren en krijgen we ook meer zicht op wat we verder moeten verbeteren. Dat zijn een aantal punten van groter en kleiner belang, waarmee we aan de slag gaan.

Maar één van die punten springt er duidelijk uit en dat is onze manier van werken bij het innemen van spullen die we vanuit onze kring van klanten, vrienden en bekenden aangeleverd krijgen. We hebben het afgelopen jaar geleerd dat we bij het aannemen van spullen ons direct beter moeten realiseren of de spullen voor ons verkoopbaar zijn. Dat is moeilijk tegelijk uit te voeren met onze winkeltaken. Daarom hebben we besloten vanaf 1 oktober onze manier van werken bij het innemen van goederen iets meer te stroomlijnen.

Dit betekent concreet:

  • Wij zullen alleen nog op woensdagmiddag en zaterdagmiddag spullen innemen en wel via de grote groene roldeur, naast de winkelingang. En dus niet meer in de winkel zelf.
  • Er zullen dan steeds enkele vrijwilligers aanwezig zijn die als enige taak hebben aangeleverde spullen aan te nemen en die te bekijken op kwaliteit en op verkoopbaarheid.
  • Wij zullen niet alle aangeleverde goederen accepteren, maar alleen die in onze kringloopwinkel goed verkoopbaar zijn.
  • Er hangt een bord naast de roldeur waarop u kunt zien welke goederen wij wel en welke we niet aannemen. Bij onduidelijkheid, vraag het een van onze medewerkers.

Wij hopen met deze verandering de kwaliteit  van onze winkel verder te vergroten ten behoeve van onze klanten. Wij rekenen op uw begrip.