W&D Winkel Putten

Ambachtstraat 10

3882 BB 

Putten

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

KERST| De Sint is weer terug naar Spanje, dus hoog tijd om het huis helemaal kerst klaar te maken. We hebben de winkel weer aangevuld met de mooiste kerstdecoraties. Kom jij gezellig bij ons langs deze week? ... MeerMinder

Net als vorig jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om vanaf 12 december je kerstkaarten bij ons in te leveren voor de kerstpostactie. De opbrengst gaat naar Compassion en Woord en Daad. ... MeerMinder

Net als vorig jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om vanaf 12 december je kerstkaarten bij ons in te leveren voor de kerstpostactie. De opbrengst gaat naar Compassion en Woord en Daad.

NEW WEEK | De winter komt eraan, de dagen worden kouden en pakjesavond is om de hoek. Heb jij hier nog wat leuks voor nodig kom dan zeker bij ons langs in de winkel! We hebben de winkel weer rijk aangevuld met de leukste en mooiste spullen en ontmoeten jou graag.
Zien we jou deze week?
... MeerMinder

Wist je dat er in Putten ook een comité van Woord en Daad is die allerlei activiteiten organiseert? Zoals bv deze leuke puzzeltocht. Dus zet 7 januari in je agenda en doe mee met deze tocht!SAVE THE DATE!
WIE: Jong en oud! Puzzelliefhebber! Wandelaar! Autoritjesfan!
WAT: Keuze uit autopuzzeltocht of wandelpuzzeltocht!
WAAR: 't Lichtpunt in Koudhoorn!
WANNEER: zaterdag 7 januari 2023! Starten van 11.00-13.00u! Wij wachten op u met warme chocolademelk en marshmallows tot 15.00u! Kinderen krijgen iets lekkers mee voor onderweg.
WAAROM: opbrengst volledig voor Woord en Daad Putten! (€4,- per persoon, gezin max. €17,50)
HOE: Via wdputten@gmail.com mag u zich aanmelden i.v.m. het bakken van de taart en cake!
... MeerMinder

Wist je dat er in Putten ook een comité van Woord en Daad is die allerlei activiteiten organiseert? Zoals bv deze leuke puzzeltocht. Dus zet 7 januari in je agenda en doe mee met deze tocht!

Reageren op Facebook

Hoeveel KLM lopen???

Meer nieuws tonen »

De winkel

Vanaf 17 mei 2018 is de kringloopwinkel van Woord & Daad gevestigd in Putten. Onlangs is men verhuisd naar een groter pand. ‘Het Lokaal’ draait geheel op vrijwilligers die zich inzetten voor het goede doel. De opbrengst is bestemd voor jongeren in Bangladesh.

VAN HARTE WELKOM OP AAN DE AMBACHTSTRAAT 10.

Ruim 700m2 kringloopplezier ! Een ruime keus aan mooie meubelen, curiosa, streng geselecteerde kleding en nog véél meer !

Spullen kunt u inleveren tijdens de openingstijden, uitgezonderd op zaterdagmiddag.

Tip: bekijk onze video!

Uitgelicht

Wij zijn verhuisd! Onze oude winkel is helemaal leeg, alles staat keurig in onze nieuwe winkel. En nog véél meer, want we hebben heel wat ruimte meer gekregen.

Na 6 weken heel hard werken, mag het resultaat er zijn! We hebben ruim 700m2 volgezet met de mooiste kringloopgelukjes. Kom je ze scoren? Welkom!

Wij zijn verhuisd! Onze oude winkel is helemaal leeg, alles staat keurig in onze nieuwe winkel. En nog véél meer, want we hebben heel wat ruimte meer gekregen.

Na 6 weken heel hard werken, mag het resultaat er zijn! We hebben ruim 700m2 volgezet met de mooiste kringloopgelukjes. Kom je ze scoren? Welkom!

Vakonderwijs in Bangladesh

De Woord en Daad winkel in Putten werkt voor jongeren in Bangladesh. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

– Vakscholen en bedrijven werken samen;
– Jongeren krijgen een bijpassende baan;
– Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Bezoek deze winkel

Locatie

W&D Winkel Putten
Ambachtstraat 10
3882 BB Putten
Openingstijden

Vacatures

Vrijwilligers gezocht

in overleg
Putten

Magazijnmedewerker gezocht

Dinsdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag
Putten

Heb je wat uurtjes over op zaterdag?

Zaterdag van 10.00u-13.00u en 13.00u-16.00u
Putten

Inname goederen

Fijn dat u uw spullen een tweede kans wilt geven bij ons !

Hiermee helpt u jonge mensen in Bangladesh aan een goede opleiding en daardoor een betere kans op werk.

Kleding gewassen en opgevouwen aanleveren in dozen!!

Wat nemen wij niet aan:

 • Autostoelen en Maxi-Cosi’s
 • Cassettebandjes en videobanden
 • CD rekken
 • Dekbedden
 • Encyclopedieën en oude bibliotheekboeken
 • Geluidsboxjes van computers
 • Kinderwagens
 • Lampenkappen
 • Ordners en multomappen
 • TV-en computerschermen

Spullen kunnen ingeleverd worden tijdens openingstijden, behalve op zaterdagmiddag van 13 – 16 uur.

Meubels nemen we niet aan bij de deur, maar in overleg. Hiervoor kunt u uw gegevens doorgeven aan de vrijwilliger aan de deur, waarna er contact met u wordt opgenomen. U kunt ook een berichtje met fot sturen naar woordendaadwinkelputten@gmail.com