W&D Winkel Putten

Ambachtstraat 7

3882 BB 

Putten

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Komt je deze week weer een keer gezellig KRINGLOPEN? Wat mooi dat we met onze winkel niet alleen geld ophalen voor onze naaste, maar ook bijdragen aan de kringloop van spullen, ze een tweede kans mogen geven.

We hebben heel veel leuke spulletjes om het huis gezellig mee te maken nu de herfst weer voor de deur staat.🍄🍂.
... MeerMinder

Wow!! We hebben de winkel weer vol hangen met heel veel prachtige najaarskleding. De kledingafdeling is er druk mee geweest, maar het ziet er weer tiptop uit!

Vandaag zijn we tot 16.00 open.
... MeerMinder

En weg zijn ze....... deze 50 deelnemers fietsen vandaag 150 km voor het goede doel, watervoorzieningen in Ethiopië. Vanaf verschillende woord en daad winkels starten deelnemers om te fietsen of te lopen. In totaal 300 sportievelingen die al een bedrag van ruim 250.000 euro hebben opgehaald! Voor meer informatie, zie de website van sportforothers.

De winkel is vandaag gewoon geopend van 10.00 tot 13.00!
... MeerMinder

Nog tot en met zaterdag alle zomerkleding voor maar 1 euro! Vanaf volgende week kun je herfstkleding shoppen! Of kom je deze week nog even langs voor andere leuke spulletjes? Morgen is er weer de hele dag inname en veel van deze spullen gaan gelijk de winkel in. ... MeerMinder

Meer nieuws tonen »

De winkel

” Het Lokaal” is een unieke kringloopwinkel van Woord & Daad. Kom eens langs in onze mooie winkel in Putten en ontdek iedere week weer andere mooie spullen. Van harte welkom op dinsdag t/m zaterdag.

Vanaf 17 mei 2018 is de kringloopwinkel van Woord & Daad gevestigd in Putten. Onlangs is men verhuisd naar een groter pand. ‘Het Lokaal’ draait geheel op vrijwilligers die zich inzetten voor het goede doel. De opbrengst is bestemd voor jongeren in Bangladesh.

Vakonderwijs in Bangladesh

De Woord en Daad winkel in Putten werkt voor jongeren in Bangladesh. Het vakonderwijsprogramma focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

– Vakscholen en bedrijven werken samen;
– Jongeren krijgen een bijpassende baan;
– Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Bezoek deze winkel

Van harte welkom! Uiteraard houden we ons aan de geldende maatregelen.

Locatie

W&D Winkel Putten
Ambachtstraat 7
3882 BB Putten
Openingstijden

Inname goederen

Het inbrengen van goederen is mogelijk op: donderdag van 10.00 – 16.00 en                                                                                                             vrijdag van 10.00 – 13.00.

Lukt dit niet, dan kunt een mail sturen naar:  woordendaadwinkelputten@gmail.com . Meubels nemen we in overleg aan. Hiervoor kunt u ook een mail met foto sturen naar  woordendaadwinkelputten@gmail.com

Kleding gewassen en opgevouwen aanleveren in dozen!!

Wat nemen wij niet aan:

 • Driezitsbanken-hoekbanken
 • Stoffen banken
 • Salontafels met plavuizen
 • 1 en 2 persoons ledikanten/matrassen
 • Keukens, bouwafval e.d.
 • Grote bergmeubels
 • Wastafels
 • Zonnebanken
 • Stalen bureaus
 • Encyclopedie
 • Cassettebandjes/videobanden
 • Bloempotten