Search
Close this search box.

Ontdek jouw kringlooptalent: loop 50 minuten mee!

Wat is jouw kringlooptalent? Loop mee en ontdek het in 50 minuten!

‘Die doet het!’ Handig draait Dik de lamp weer in elkaar. Henny tikt de aankopen aan op de kassa en maakt een praatje met de klant. In het magazijn haalt een andere vrijwilliger voorzichtig een glazen vaas uit een bananendoos. Welkom in de kringloop!

Wat wordt er een hoop werk verzet in de kringloopwinkels van Woord en Daad. Spullen uitzoeken in het magazijn (wat zou er nu weer binnengekomen zijn?), elektrische apparaten repareren, de accounts op social media bijhouden, achter de kassa staan en zorgen dat de winkel er piekfijn uitziet. Alle vrijwilligers hebben een belangrijke taak. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk!

Goed doel
En wat zo mooi is: in een Woord en Daad kringloopwinkel komen iemands verborgen talenten tevoorschijn. Iedere vrijwilliger doet wat hij of zij leuk vindt en goed kan. En met de opbrengst van de winkels steunen we onze medemensen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Via partnerorganisaties van Woord en Daad ontvangen kinderen goed onderwijs, vinden jongeren een baan en hebben gezinnen toegang tot schoon drinkwater. Samen sterk!

Kringlooptalent
Ben je benieuwd naar jouw kringlooptalent? Loop dan mee bij een Woord en Daad winkel in jouw buurt. In 50 minuten krijg je een uniek inkijkje achter de schermen, leer je nieuwe mensen kennen en ontdek je jouw kringlooptalent. In welke winkel ontmoeten we jou?

In 2023 bestaat Woord en Daad 50 jaar. Er is een wereld gewonnen, maar ook nog een wereld te gaan! En daarom blijft het werk in de kringloopwinkels hard nodig. Dankzij honderden vrijwilligers vinden mooie spullen een tweede leven, bieden we een fijne ontmoetingsplek in de buurt en steunen we projecten van Woord en Daad.