Van harte welkom in onze Woord en Daad winkels! Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-maatregelen.
Voor uw en onze veiligheid is het dragen van een mondkapje in onze winkels verplicht en wij verzoeken u dringend om alleen naar de winkel te komen. Let op: sommige winkels hebben gewijzigde openingstijden. Tip: check voor uw bezoek de actuele openingstijden

W&D Winkel Barneveld ‘De Ark’

Kapteijnstraat 20

3771 CA 

Barneveld

Het laatste nieuws

De winkel

In onze winkel verkopen we een heleboel verschillende items. Een paar voorbeelden: postzegels, (foto)kaarten, boeken WWW-Kidzserie, receptenboekjes, duurzame afwasborstels, kleurboeken, (houten) speelgoed, zelfgemaakte kraamcadeautjes zoals luiertaarten, geborduurde monddoekjes, slabben en handdoeken op bestelling, theedoekparaplu’s, antilekbekers en jubileumcd’s.

In gebouw De Ark – dat wordt gefinancierd door de gemeente Barneveld – hebben diverse goede doelen zoals Dorcas, Unicef, Wereldwinkel, Woord en Daad, ZOA en dergelijke onderdak.

Noodhulp en Weerbaarheid

Woord en Daad Winkel ‘De Ark’ zet zich in voor het programma ‘Noodhulp en Weerbaarheid’.

Wereldwijd nemen natuurrampen toe. Woord en Daad wil onze kwetsbare naaste bijstaan in nood. Dat doen we door na een ramp direct noodhulp te verlenen. Maar ook onze naaste voor te bereiden op mogelijke rampen. Samen met onze lokale partners werken we wereldwijd naar weerbaarheid.

Bezoek de winkel!

Worden er geen openingstijden getoond? Dan is deze winkel gesloten.

Locatie

W&D Winkel Barneveld ‘De Ark’
Kapteijnstraat 20
3771 CA Barneveld
Contactgegevens
Openingstijden

Inname goederen

Deze winkel heeft geen specifieke vereisten met betrekking tot de inname van goederen. Neem contact op met de winkel als u grote of speciale goederen wilt inleveren.