Menu

W&D Winkel Andel

Burg. Van der Schansstraat 70

4281LK 

Andel

Het laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ondanks dat het pas half oktober is hebben wij ons eerste schap met kerstspullen gevuld staan en er is zelfs al wat over de toonbank gegaan😄 ... MeerMinder

Reageren op Facebook

Anke Van Vuren

TRANSPORT

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij spullen bij de mensen thuis op kunnen komen halen. Woord en Daad Andel is niet in het bezit van een bestel/vrachtauto dus wij verzoeken u om zelf voor passend vervoer te zorgen en het te brengen. Bij grote meubels graag eerst even overleggen en een fotootje ivm de beperkte ruimte in winkel en magazijn.
... MeerMinder

TRANSPORT  Regelmatig krijgen wij de vraag of wij spullen bij de mensen thuis op kunnen komen halen. Woord en Daad Andel is niet in het bezit van een bestel/vrachtauto dus wij verzoeken u om zelf voor passend vervoer te zorgen en het te brengen. Bij grote meubels graag eerst even overleggen en een fotootje ivm de beperkte ruimte in winkel en magazijn.

Heerlijk rondneuzen met dit herfstachtige weer. Weer om vers brood te bakken!!
Nu alle broodbak machines 5 euro
Ook het serviesgoed is omgeprijsd naar hele kleine prijsjes !
... MeerMinder

Een Corneille bord en "Jantje lacht Jantje huilt" maskers, wat komen er toch weer bijzondere dingen binnen! ... MeerMinder

Meer nieuws tonen

De winkel

Onze Woord en Daad winkel is sinds 2015 gevestigd in Andel-Noord Brabant aan de mooie rivier de Maas. In de buurt van Andel, met haar wonderschone dijken waarover kilometers gefietst kan worden langs de uiterwaarden, zijn prachtige plaatsen te vinden oa de vestingstadjes Heusden en Woudrichem.
In onze kleine maar zeer sfeervolle winkel werken ongeveer 20 vrijwilligers met veel passie om de klant een zo gevarieerd mogelijk aanbod te laten zien. Iedere week ondergaat de winkel daarom een metamorfose zodat er weer nieuwe hoekjes onstaan met andere spulletjes die aangeleverd worden.
We krijgen daar veel complimenten over!
Dat is de kracht van onze kleine winkel, wat weer ten goede komt aan het mooie spaardoel uiteraard.

Duurzame watervoorziening in Oeganda

De Woord en Daad winkel in Andel werkt voor duurzame watervoorziening op het platteland in Oeganda. Dit Oost-Afrikaanse land heeft steeds meer te maken met periodes van droogte en bovendien is de watervoorziening vaak gebrekkig geregeld. Water is cruciaal! Daarom werkt Woord en Daad (via een partnerorganisatie) aan:

– Duurzame watervoorzieningen;
– Gezonde leefomgeving;
– Betere opbrengsten voor landbouw en veehouderij.

Bezoek de winkel!

Locatie

W&D Winkel Andel
Burg. Van der Schansstraat 70
4281LK Andel
Contactgegevens
Openingstijden