Search
Close this search box.

Kringloopgeluk in de zomer

Onze winkelvrijwilligers zitten deze zomer niet stil! Zo openden we onlangs een prachtige Woord en Daad winkel in de Krimpenerwaard, de werkzaamheden voor een kringloopwinkel in Alblasserdam zijn in volle gang en verschillende kringloopwinkels hebben leuke acties. We delen ze graag met jullie.

 

Opening kringloopwinkel Krimpenerwaard
Op 16 juli werd onze prachtige kringloopwinkel in Krimpen aan de Lek geopend. De eerste dagen kon de winkel al op veel belangstelling rekenen! De opbrengst van de winkel is bestemd voor jongeren in Sri Lanka. Via trainingen en arbeidsbemiddeling voorzien we hen van een baan. Een kijkje nemen in de nieuwe winkel? Bekijk hier contactgegevens en openingstijden.


Werk aan de winkel in Alblasserdam
Achter de schermen wordt er veel werk verzet voor een Woord en Daad kringloopwinkel in Alblasserdam. Het aantal vrijwilligers loopt gestaag op en ook hebben we al een mooi pand op het oog. Lijkt het u of jou ook leuk om hierbij betrokken te zijn? Laat hier uw gegevens achter.


Acties in de zomer
Verschillende winkels bieden deze zomer leuke acties. Zo heeft onze winkel in Lisse een kleurwedstrijd, omdat zij in september hun 1-jarig bestaan hopen te vieren. Kringloopwinkel Schalkwijk (Haarlem) biedt heerlijke ijsjes aan bij de koffiebar en de winkels in de Hoeksche Waard en Nieuwerkerk hebben een kledingsale. In Ochten is er dit jaar geen boekenmarkt, maar de winkel biedt in plaats daarvan streekromans en thrillers aan voor een mooie actieprijs: 3 voor € 2,50. Bovendien is in alle winkels onze Woord en Daad cadeaubon te koop. Alle reden dus om een kijkje te nemen in de winkel bij u in de buurt!


Let op: sommige winkels hebben aangepaste openingstijden, bekijk de situatie per winkel op hun eigen pagina. Ook deze zomer bent u weer van harte welkom in onze Woord en Daad winkels! Uiteraard houden we ons aan de RIVM-maatregelen. Bedankt voor uw betrokkenheid. Samen verbonden, juist nu!