1-8 oktober: Week van de Kringloop!

Van D.V. zaterdag 1 t/m zaterdag 8 oktober is de Week van de Kringloop. Onze tientallen kringloopwinkels in Nederland draaien volledig op vrijwilligers en de volledige winst gaat naar projecten van Woord en Daad. Daarom zetten we onze Woord en Daad Winkels (en vooral onze vrijwilligers!) graag in het zonnetje.

Tijdens de Week van de Kringloop kun je mooie video’s verwachten, die een uniek inkijkje bieden in de Woord en Daad kringloopwinkels. Ook delen we mooie verhalen, leuke tips en veel inspiratie. Er staan ook leuke acties op de planning:

  • Bezoek onze winkel in Soest voor een unieke Ladies Night op D.V. vrijdag 7 oktober
  • Onze winkel in Veenendaal is op D.V. zaterdag 1 oktober extra lang open (van 10.00 – 16.00 uur) en heeft die dag 10% korting op het hele assortiment en kleurplaten voor de kinderen
  • Woord en Daad winkel Krimpenerwaard is de plek om boeken te scoren! Je vindt er nu al veel boeken voor €0,50 en vanaf 5 oktober gaan de kinderboeken in de aanbieding
  • De kledinghoek in Barneveld is helemaal klaar voor het najaar
  • Bij onze hoedenwinkels in Ridderkerk en Werkendam kun je terecht voor de nieuwe wintercollectie
  • En kijk ook vooral even bij de andere Woord en Daad kringloopwinkels waar allerlei leuke herfstspullen te vinden zijn! De foto bij dit artikel is genomen in Waddinxveen.

Zien we je snel?

PS: ben jij net zo’n fan van kringloopwinkels als wij? Zorg dan dat je @datislekkerduurzaam en @woordendaad volgt op Instagram!