Woord en Daad Winkel IJsselmuiden

Trekvaart 61

8271 AB 

IJsselmuiden

De winkel

Welkom op de pagina van Woord en Daad Winkel IJsselmuiden.

Na maanden hard van hard werken door veel vrijwilligers, was het zover: Op woensdag 18 september 2024 is de winkel te IJsselmuiden geopend!

U bent elke woensdagmorgen, donderdag, vrijdagmorgen en zaterdagmorgen van harte welkom in onze winkel aan de Trekvaart.

We hebben een uitgebreid assortiment: Kleding, boeken, speelgoed, huisraad, curiosa, lampen, meubels en nog veel meer. Ook voor kaarten, postzegels, koffie, honing en nootjes kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog mooie spullen waar u afstand van wilt doen? We nemen ze graag van u over. Als u meubels wilt aanbieden, ontvangen we graag eerst een foto via de mail: ijsselmuiden@woordendaadwinkels.nl

Tot ziens!

Wij steunen Woord en Daad

Job Booster Bangladesh:  waardig werk voor jongeren

Bangladesh, ‘s werelds dichtstbevolkte land, kampt met grote uitdagingen.
Zo zijn er schrijnende arbeidsomstandigheden in de (kleding)industrie, leeft 42,6% van de werkende bevolking rond de armoedegrens, is er beperkte toegang tot gezondheidszorg en worden kinderen van school gehaald om thuis mee te werken.

Met Job Booster zetten we in op waardig werk voor jongeren.
We zijn gestart in het rurale noorden van Bangladesh waar de armoede groot is. Daar trainen we jonge vrouwen voor het bedrijf Classical Handmade Products (CHP). Al meer dan 1000 jonge vrouwen vonden zo een baan.
Op dit moment werken we aan de vorming van een consortium van lokale partners en bedrijven om Job Booster uit te breiden naar andere regio’s. Ook doen we onderzoek naar de kansen op de arbeidsmarkt in het land, voor zowel werkzoekenden als jonge ondernemers.

Bezoek deze winkel

Locatie

Woord en Daad Winkel IJsselmuiden
Trekvaart 61
8271 AB IJsselmuiden
Contactgegevens
Openingstijden

Volg ons online: