Kringloopwinkel Putten verhuist naar groter pand | Infoavond 19 mei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Aan de Ambachtstraat in Putten is de gezellige Woord en Daad Kringloopwinkel ‘Het Lokaal’ gevestigd. Deze kringloopwinkel verhuist binnenkort naar een groter pand aan de overkant van de weg. Vanwege deze uitbreiding zijn we op zoek naar vrijwilligers. Iets voor jou?

Vind jij het leuk om in de winkel aan de slag te gaan, binnen een team van enthousiaste vrijwilligers? Of wil je tijdelijk helpen met klussen om het pand klaar te maken? Kom dan naar de informatieavond op D.V. donderdag 19 mei in De Aker, Fontanusplein 2 in Putten. Vanaf 19.15 uur staan koffie en thee klaar en om 19.30 start de avond met meer informatie over Woord en Daad en de kringloopwinkel. Van harte welkom op deze avond en neem gerust iemand mee. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar woordendaadwinkelputten@gmail.com.

Impact

In kringloopwinkel ‘Het Lokaal’ krijgen mooie spullen een tweede leven. De opbrengst van de winkel is bestemd voor jongeren in Bangladesh. Zij krijgen vakonderwijs en worden geholpen richting werk en een waardig inkomen. Dit is een van de projecten van Woord en Daad, een christelijke stichting die werkt aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Woord en Daad heeft in Nederland tientallen kringloopwinkels. Bekijk ze allemaal!