5 tips voor je kringloopbezoek in de zomer

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Mooi weer of niet: een bezoek aan de kringloop kan altijd! Ga jij deze zomer naar een kringloopwinkel van Woord en Daad? Leuk! We geven je graag een aantal tips.

  1. Volg je favoriete kringloopwinkels op social media. Wist je dat bijna alle kringloopwinkels van Woord en Daad actief zijn op Facebook en Instagram? Volg je favoriete winkels, zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes. Hier vind je alle winkels en kun je doorklikken naar hun socialmedia-kanalen.
  2. Ga je op vakantie in Nederland of een dagje uit? Check van tevoren of er fijne kringloopwinkels in de buurt zijn. Woord en Daad heeft tientallen kringloopwinkels door heel Nederland. Van Nunspeet tot Nieuwerkerk en van Dordrecht tot Drachten. Bekijk hier de kaart met alle winkels.
  3. Liever thuis op je bank het kringloopaanbod bekijken? Via deze pagina vind je het Marktplaatsaanbod van alle winkels eenvoudig bij elkaar. Handig!
  4. Check van tevoren de openingstijden. Sommige winkels zijn in de zomer een aantal dagen gesloten of houden andere openingstijden aan. Check dit daarom altijd even voor je bezoek. Logisch: houd je bij je bezoek altijd aan de geldende (afstands)maatregelen.
  5. Geniet! Dat hoeven we niet uit te leggen, toch? En met jouw aankoop steun je de allerarmsten. De opbrengsten van onze winkels gaan namelijk naar projecten van Woord en Daad. Zien we je snel?